Momentan puteti plasa comenzile doar online, nu suntem disponibili pentru comenzi telefonice. Va multumim pentru intelegere!!

1971 Project Helios Collector s Edition Ps4 - VG90707

ProducatorMeridiem GamesCod produsVG90707Disponibilitate La comanda
234.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
1971 Project Helios Collector's Edition PS4 este un produs lansat de Meridiem Games la data de 30.06.2020

1971 Project Helios va introduce intr-un teritoriu izolat si ostil de dupa cataclism, unde frigul a izbucnit, modificand complet climatul planetei. Exista milioane de victime si nu exista stiri din strainatate.
Campania se desfasoara intr-o lume inghetata, in care opt personaje - fiecare cu propriile probleme si interese - se reunesc intr-un fel de alianta temporara, pentru a gasi o persoana specifica: Dr. Margaret Blythe.
Urmand traseul lor, trebuie sa calatoreasca si sa se lupte cot la cot, inevitabil sa se cunoasca mai bine. In functie de anumite decizii strategice si personale, va veti ghida aceste personaje catre unul dintre cele trei finaluri posibile.

Detalii joc
  • Combaterea tactica: Luptati trei factiuni diferite, fiecare cu propriile unitati, strategie si avantaje. Soldati, lunetisti, banditi evazivi, cavaleri imuni la frig ... Studiati-va dusmanii, planificati fiecare miscare si adaptati-va la toate luptele!
  • Explorare: Calatoriti prin diverse locatii, de la enclave militare la temnite medievale. Acolo puteti cauta stralucire, echipamente noi pentru personajele dvs. si fragmente de informatii despre lumea in care va aflati si despre factiunile cu care va confruntati.
  • Copaci de indemanare: Pe masura ce gasiti un echipament compatibil pentru fiecare personaj, puteti debloca si actualiza noi abilitati si combinati-le pentru a crea constructii perfecte pentru strategia dvs.
  • Managementul resurselor: Folositi toata stralucirea pe care o puteti gasi pentru a descarca HP-ul dvs., pentru a reduce rambursarile
Continut special
  • Cutie speciala.
  • 4 carti postale cu personaje.
  • Autocolant logo Fulgor.
  • Cod Soundtrack.
Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 16 ani
Ce spun clientii despre 1971 Project Helios Collector s Edition Ps4 - VG90707

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

1971 Project Helios Collector s Edition Ps4 - VG90707
Suna-ne Luni-Vineri 9-18
Contact