1971 Project Helios Nintendo Switch - VG90311

VG90311
270.22 lei
Disponibilitate: Nu mai face parte din oferta actuala
Momentan Indisponibil
  • Transport Gratuit > 299 lei
  • Pe loc banii inapoi
  • 14 de zile Retur
  • Livrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

1971 Project Helios Nintendo Switch este un produs lansat de Meridiem Games la data de 12.06.2020

1971 Project Helios este un joc de strategie, care combina tactici militare moderne de razboi si lupte stranse. Armele de foc si vehiculele sunt rare, conflictele si ostilitatile nu au luat sfarsit, iar frigul si inghetul teribil anihileaza prietenii si dusmanii din calea lor.

1971 Proiect Helios - Harta
Opt personaje trebuie sa-si uneasca fortele pentru o cauza comuna: gasesc un om de stiinta important rapit de o stratocratie masiva. De-a lungul drumului ei vor trebui sa evite atacurile, sa investigheze sediile militare si sa se infiltreze pe teritoriul unei secte religioase anti-tehnologice periculoase. Campania se afla intr-o lume inghetata, in care opt persoane - fiecare cu propriile probleme si interese - se alatura intr-un fel de alianta temporara, pentru a gasi o persoana anume: dr. Margaret Blythe. Pe urmele unde se afla, ei vor calatori si vor lupta umar pana la umar si, inevitabil, ii vor cunoaste pe ceilalti. In functie de unele decizii strategice si personale, veti ghida aceste personaje catre unul dintre cele trei finaluri posibile.
1971 Proiect Helios - Master
Combaterea tactica: lupta impotriva a trei factiuni diferite, fiecare cu unitatile, strategia si avantajele sale unice.

Soldati, lunetisti, banditi alunecosi, cavaleri imuni la frig sunt pregatiti pentru orice. Studiati-va dusmanii, planificati-va orice miscare si adaptati-va la toate confruntarile!
Explorare: calatoriile prin diferite locatii, de la enclave militare la temnite medievale sunt la ordinea zilei. Acolo puteti cauta fulgor, echipamente noi pentru personajele dvs. si informatii despre lumea in care va aflati si factiunile cu care va confruntati.

Pe masura ce gasiti echipamente compatibile cu fiecare personaj, puteti debloca si actualiza noi abilitati si combinati-le pentru a face constructiile perfecte pentru strategia dvs.
Gestionarea resurselor: utilizati tot fulgorul pe care il puteti gasi pentru a va descarca HP-ul, pentru a reduce scaderile de timp si a reanima unitatile cazute.

Caracteristici
  • Produs oficial licentiat
  • Varsta minima recomandata: 16 ani

Nici un review pana acum. Adaugă tu un review.

Lasa un review

Marturii primite de la clienti (19.000+ reviews)