801-0109-004 - Scaun auto rotativ 0-36kg All Stage Chilli Red - BBB801010904

ProducatorApramoCod produsBBB801010904Disponibilitate indisponibil
1699.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Solutii simple dar inteligente care transforma calatoriile alaturi de bebelusi in vacante lipsite de griji.

Singurul  scaun auto de care vei avea nevoie de la  Apramo potrivit  de la nastere pana la 12 ani/36 kg.

Scaun auto 0-36 kg  - Ia-ti adio de la a achizitiona mai multe scaune auto cu  Apramo All Stage un  scaun auto 4 in 1  care parcurge toate etapele de crestere a copilului. Incepe ca un scaun auto cu spatele la sensul de mers pentru siguranta optima.  All Stage  dispune de posbilitatea de  rotire 360° pentru a schimba cu usurinta pozitia de instalare a scaunul auto sau pentru manevrabilitate maxima: bebelusul va fi pus sau scos fara nici un efort sau disconfort.

Scaunul auto se adapteaza fiecarei varste si fiecarei etape din cresterea copilului tau. Ofera posibilitatea de instalare cu  ISOfix  si  Top Tetherpentru a fixa scaunul auto dar si instalarea cu centura masinii.

All Stage  ofera  5 pozitii de inclinare  a sezutului pentru grupele 0 1 2 si 3. Tetiera este reglabila pe inaltime cu o singura miscare.

Pentru un  scaun auto rotativ  care calatoreste alaturi de copilul tau pana la 12 ani ne-am asigurat ca materialele folosite sunt solide confortabile si permit trecerea aerului.  All Stage  vine la pachet cu huse detasabile care pot fi curatate.

Scaun auto Apramo All Stage  testat ce indeplineste toate standardele de siguranta


Scaun auto Apramo All Stage  potrivit pentru copii  de la nastere pana la 36 kg (aproximativ 12 ani) 4 scaune auto in 1
Scaun auto rotativ Apramo - 360°
Sistemul de rotatie 360⁰ face ca asezarea si scoaterea copilului sa fie foarte facile iar modificarea din pozitie forward facing in pozitie rear facing sa se faca usor in cateva secunde.

Scaun auto rear facing prelungit (pana la 18 kg cca 4 ani) - (grupele 0+/I)
Poate fi folosit forward facing de la 9 la 36 ka (grupele I/II/III)
Scaun auto ISOFIX dotat si cu TOP TETHER (APRAMO® DUAL TETHER&trade ) cu instalare de la nastere pana la 18 kg (grupele 0+/I)

RIGIDFIX + TOP TETHER

Grupa 0+  &ndash Instalare rear facing doar in pozitie  full recline  (cea mai inclinata)

Cand este folosit pentru un bebelus cu o  greutate sub 13 kg  (grupa 0+)   scaunul auto APRAMO All Stage&trade   trebuie instalat  rear facing  in masina atat cu sistemul  rigid fix cat si cu sistemul  top tether ajustat in pozitia cea mai inclinata pentru a oferi bebelusului cel mai sigur si confortabil unghi.

Grupa I &ndash Forward facing (cu fata la sensul de mers)

Fixare cu centura masinii in 3 puncte si conectorii aditionali isofix precum si sistemul top tether (APRAMO® DUAL TETHER&trade ) de la 15 la 36 kg (grupele II/III)

Grupele 0+/I/II/III

Copilul va fi asigurat cu centura in 5 puncte a scaunului pana la 18 kg (grupele 0+/I)
La momentul actual multe scaune auto folosesc prinderea in centurile in 5 puncte ale scaunului doar pana la 15 kg (grupa 1). Totusi cercetarile au dovedit ca pana la 15 kg copiii ar putea sa nu fie suficient de mari pentru a trece la centura in 3 puncte a masinii ce se foloseste pentru boostere grupele II/III. Astfel ca raspuns la cererea de a oferi mai muta siguranta Apramo a introdus cu succes noul sistem de centuri &ndash   APRAMO All Stage&trade &ndash in care centura cu 5 puncte a scaunului auto va fi folosita pana la 25 kg (grupa 2 sau aproximativ 6 ani).

4 pozitii de inclinare forward facing  (la instalarea cu fata la directia de mers)
Scaunul auto Apramo All Stage este utilizat in pozitie complet inclinata pentru Grupa 0+ pentru Grupele I II si III scaunul auto Apramo All Stages ofera 4 pozitii de inclinare a spatarului pentru confort maxim.

Grupa 0+ &ndash Inclinare maxima

Grupele I II & III &ndash 5 pozitii de inclinare

Tetiera ajustabila pe inaltime in 16 pozitii
Tetiera scaunului auto rotativ Apramo All Stage se ajusteaza cu usurinta pentru a se potrivi copilului in crestere ajustarea facandu-se rapid fara a dezinstala scaunul din masina.

APRAMO ALL STAGE&trade   a fost creat pentru a face fata cu succes cresterii celor mici folosindmecanismul dintr-o singura miscare cu o singura mana pentru ajustarea inaltimii tetierei.

Ce spun clientii despre 801-0109-004 - Scaun auto rotativ 0-36kg All Stage Chilli Red - BBB801010904

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

801-0109-004 - Scaun auto rotativ 0-36kg All Stage Chilli Red - BBB801010904
Suna-ne Luni-Vineri 9-18
Contact