Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Acumulator Go Tcha Ranger For Pokemon Go Black - VG70899

ProducatorDatelCod produsVG70899Disponibilitate indisponibil
239.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Acumulator Go Tcha Ranger For Pokemon Go Black este un produs lansat de Datel la data de 30.08.2018 special pentru impatimitii seriilor Pokemon.
Go-tcha Ranger va ofera alerte animate pe ecran si feedback de vibratie atunci cand Pokmon si PokStops sunt aproape prinse si toate obiectele colectate.

Selectati "auto-captura" si nici macar nu trebuie sa raspundeti, pentru ca Go-Tcha Ranger va prinde Pokmonii si va colecta obiecte PokStop pentru tine. Puteti chiar sa selectati ce doriti sa capturati automat.

Conceput cu o capacitate de 1200mAh, exista suficienta putere de suplimentare pentru a va alimenta smartphone-ul adaugand ore la sesiunile de jocuri epice.

Go-tcha Ranger este compact, elegant si functional. Tot ce trebuie sa faceti este sa-l fixati pe centura, sac sau chei. Cu lanterna incorporata LED plus busola intergrala, sunteti gata pentru orice.

Cum il folosesc?

Descarcati manualul Go-tcha Ranger, care va spune cum sa va conectati Go-tcha Ranger si explica ecrane de animatie. Alegeti pentru a captura automat Pokmon si a colecta elemente de la Pokstop, a porni / opri feedback-ul vibratiilor si multe altele.

Caracteristici produs:
  • Greutate: 77.1 g
  • Dimensiune: 3,1 x 18 x 7,2 cm
  • Compatibil cu dispozitivele: iPhone 5 / 5c / 5s / SE / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus / 7/7 Plus cu iOS Ver. 810 instalat/ Android cu o capacitate de 2 GB RAM sau mai mult, cu functia Bluetooth Smart (Bluetooth Ver. 4.0 sau o versiune ulterioara) si Android Ver. 4.47.0 instalat.
Ce spun clientii despre Acumulator Go Tcha Ranger For Pokemon Go Black - VG70899

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Acumulator Go Tcha Ranger For Pokemon Go Black - VG70899
Suna-ne
Contact