Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Adam s Venture Origin s Xbox One - VG93622

ProducatorSoedescoCod produsVG93622Disponibilitate indisponibil
175.82 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Adam's Venture Origin's Xbox One este un joc de tip aventura lansat de Soedesco, disponbil la data de 1/4/2016 pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One.

Imbarca-te pentru o aventura indrazneata in Adam's Venture Origin's. Situat in zgomotosii ani '20, in Adam's Venture Origin's vei explora ruine antice si vei recupera artefacte misterioase. Impreuna cu complicele de incredere, Evelyn, vei avea de pacalit diabolica companie Clairvaux. Acest joc este o reimaginare a francizei Adam's Venture. Rationalizat si replanuit pentru a crea o naratiune captivanta, Adam's Venture Origin's reinterpreteaza evenimentele primelor jocuri Adam's Venture. Jocul prezinta noi next-gen visuals, gameplay nou si noi animatii pentru a te bucura de o experienta next-genadevarata. De asemenea, reprezinta implinirea originalei viziuni a Vertigo Games, realizata de Soedesco. Puzzle-uri provocatoare, imagini uluitoare, naratiune captivanta sigameplay compact fac din Adam's Venture Origin's un joc de aventura care nu trebuie ratat!
Ce spun clientii despre Adam s Venture Origin s Xbox One - VG93622

Nu sunt opinii despre acest produs.

Alte produse din aceeasi categorie

Need For Speed Xbox One - VG26159
Mothergunship Xbox One - VG58356

Istoricul tau de navigare

Adam s Venture Origin s Xbox One - VG93622
Suna-ne
Contact