Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Akiba s Trip Undead And Undressed Ps3 - VG20846

ProducatorNIS AmericaCod produsVG20846Disponibilitate La comanda
258.42 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Akiba's Trip Undead And Undressed Ps3 este un joc de tip fighting lansat de 10/10/2014 in data de NIS America, disponibil pentru PlayStation Vita, PlayStation 3 si PlayStation 4.

Akiba's Trip Undead And Undressed Ps3 este un role playing game actiune open-world in care jucatorii vor avea multe misiuni intr-o recreatie virtuala a Akihabara, un cartier popular "Orasul Electric" din Tokio. Scopul jucatorului este de a identifica vampiri numiti “Synthisters” cu ajutorul un aplicatii de smartphone in joc, apoi angajeaza-i in lupta ca sa ii dezgolesti de haine pentru a le expune corpurile la lumina soarelui. Dispunand de un sistem unic de lupta in care obiectele de zi cu zi devin arme, mai multe rute de poveste, o varietate de personaje bazate pe anime comune si figuri de jocuri video si o naratiune cu satira sociala si incuviintari subtile la cultura pop Japoneza, Akiba's Trip este o aventura contemporana pentru jucatorul din noi.

Catacteristici:

Replica fidela a Electronics Mecca a Japoniei
Ca un tur virtual al cartioerului Akihabara din Tokyo, toate locatiile exterioare majore din oras au fost recreate cu migala, cu peste 130 de magazine existente in viata reala.

Lupta pe stil scandalagiu personalizabila
Orice poate fi o arma, de la bata de baseball la reviste cu benzi desenate si palci de baza, iar articolele de imbracaminte individuala pot fi vizate, luate de pe corpuri si adaugate la inventarul propriu al jucatorilor.

Poveste satirica cu cai divergente si finaluri multiple
Alegerile jucatorului determina progresul povestii, ceea ce duce la una din nenumaratele finaluri unice.

Decorul modern imbunatateste optiunile de joc si adauga sentimentul de cultura pop
Smartphoneul din joc e folosit pentru a verifica emailuri, pentru a citi comentarii pe "Pitter", pentru a prelua misiuni secundare, catalog de pliante publicitare, pentru a lansa aplicatii de identificare a strigoilor si multe altele.
Ce spun clientii despre Akiba s Trip Undead And Undressed Ps3 - VG20846

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Akiba s Trip Undead And Undressed Ps3 - VG20846
Suna-ne
Contact