Batman Arkham Asylum Xbox360 - VG57884

ProducatorEidosCod produsVG57884Disponibilitate La comanda
116.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Batman Arkham Asylum este un joc lansat de Eidos in data de 28.08.2009, disponibil pentru Xbox360, Pc si Ps3.


Cavalerul Negru revine in atentia gamerilor intr-un joc care pentru prima oara in istorie dupa 20 de ani ii pune cu adevarat in valoare calitatile dar nu numai.

Cu Batman - Arkham Asylum avem in sfarsit un joc care chiar isi merita numele. Desi nu e bazat pe vreo banda desenata specifica sau scenariu de film beneficiind de unul cu totul original jocul ia tot ce-i mai bun din toate incarnarile lui Batman si ofera acest mixaj intr-un pachet vizual impresionant.
Intregul joc se desfasoara in Arkham Asylum unde Joker si extraterestrii lui a preluat controlul spitalului si i-a intins lui Batman o capcana. Totusi nu va inchipuiti ca jocul este redus la un simplu beat em up liniar deoarece nu este cazul.

Batman trebuie sa demonstreze ca este unul din cei mai buni detectivi din lume intr-o serie de puzzle-uri foarte captivante. Cand vine totusi vorba de lupta simpla forta bruta nu va fi niciodata indeajuns: trebuie sa-ti suprinzi adversarii nepregatiti folosind tehnici de camuflare si disimulare sa le distragi atentia in diverse moduri samd.

Engine-ul de miscare este unul foarte credibil iar din punct de vedere grafic jocul exceleaza facand din Batman: Arkham Asylum un joc care da dependenta. Va trebui sa infrunti cativa din cei mai feroce adversari de-ai lui Batman de-a lungul timpului (The Joker Harley Quinn Killer Croc) iti vei dezvolta personajul in RPG style castigand experienta in urma luptelor si rezolvarii puzzle-urilor si vei putea face apel la combo-uri din ce in ce mai complexe si spectaculoase.
Ce spun clientii despre Batman Arkham Asylum Xbox360 - VG57884

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Batman Arkham Asylum Xbox360 - VG57884
Suna-ne
Contact