Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Captain Morgane And The Golden Turtle (Move) Ps3 - VG18661

ProducatorBlank_Cod produsVG18661Disponibilitate La comanda
116.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Batman Arkham Collection include:

- jocul Batman Arkham Origins
- cod de activare pentru a downloada Batman Arkham Asylum
- cod de activare pentru a downloada Batman Arkham City

Dezvoltat de studiourile Rocksteady, Batman Arkham City amplifica atmosfera din jocul trecut, trimitandu-te, de data asta, in Arkham City, noua inchisoare de maxima securitate pentru raufacatorii din Gotham.

La un an dupa evenimentele din Arkham Asylum, orasul natal al lui Batman a suferit o schimbare majora. Quincy Sharp, fostul director al azilului, si actual primar al orasului a reprofilat o portiune din Gotham in titularul Arkham City, un nou fel de penitenciar, in care sa fie incarcerati toti raufacatorii din vechiul azil, cat si din inchisoarea Black Gate. Acestia au insa o oarecare libertate in interiorul acestui mic oras al crimei, iar vechii antagonisti ai lui Batman precum Pinguinul, Two Face si Jokerul fac legea.

Povestea reuseste sa uimeasca orice fan DC Comics, dar si orice amator de jocuri, in momentul in care nu poti diferentia obiectivele principale de cele secundare. Fiecare dintre acestea a primit o atentie sporita din partea echipei Rocksteady, iar tot orasul este impanzit de ghicitorile lui Riddler. Este clar ca experienta completa din Arkham City o vor primi numai cei care sunt dispusi sa exploreze toate colturile orasului, intrucat anumite personaje apar in joc doar in cadrul misiunilor optionale.

Cei care au jucat Arkham Asylum pe console, sau pe PC folosind un gamepad nu vor fi straini de schema de control din noul joc. Butoanele nu au fost schimbate, iar abilitatile lui Batman din primul joc se intorc aproape in totalitate. Evident, faptul ca mediul este acum deschis a adus cateva modificari echipamentului disponibil, cea mai mare diferenta fiind simtita in cadrul clasicului carlig al lui Batman. Acesta poate fi acum atasat de orice cladire, iar combinat cu functia de planare a mantiei, clasicul dispozitiv devine cea mai utila metoda de navigare a orasului. Evident, avem de a face si cu echipament nou precum bombele cu fum si grenadele cu gheata, utile in momentele mai tensionate ale jocului. Toate acestea pot fi insa folosite atat in lupta, cat si pentru a rezolva diverse puzzle-uri. Notabila aici este posibilitatea de a crea platforme de gheata pe apa.
Ce spun clientii despre Captain Morgane And The Golden Turtle (Move) Ps3 - VG18661

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Captain Morgane And The Golden Turtle (Move) Ps3 - VG18661
Suna-ne
Contact