Laptele praf HiPP este compatibil cu espressorul Formula Pro Advanced?

Later edit: 2023. Formulele de HIPP au fost upgradate si in prezent contin DHA sau Metafolin +DHA, fotografiile cutiilor de lapte si setarile acestora se gasesc aici.

Pentru ca in ultimul timp sunt multe formule nou aparute / upgrade-uri de formule, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 – Luni – Vineri 9-18 sau pe email contact@bebenou.ro).

Acest articol este scris in ianuarie 2021 si contine informatii orientative. Sursa oficiala cu date actualizate despre setarile pentru fiecare formula este website-ul babybrezza.com pe care va recomandam sa il vizitati inainte de a folosi espressorul Formula Pro Advanced. In momentul in care accesati formularul online dedicat formulelor de lapte compatibile, selectati espressorul Formula Pro Advanced, apoi Uniunea Europeana, alegeti Brandul folosit si tipul de formula – selectati formula generica, apoi stage/varsta si setarea/la ce numar este configurata formula.

Urmeaza sa detaliem compatibilitatea laptelui praf HiPP(RO) cu espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza. Acest brand de lapte contine formulele: Combiotik, Organic si Organic Combiotic (Probiotik + Praebiotik).

Atentie, daca pe cutie scrie in limba romana, atunci selectati din lista HIPP (Ro) nu HIPP, pentru ca formula comercializata in Romania are alta densitate (cupa are alt gramaj).

HIPP

 

Formula HiPP (RO) Combiotik are doua etape. Pentru etapa 2+ primii ani folositi setarea 4, iar pentru etapa 3 utilizati setarea 6.

Combiotik

 

In cazul formulei HiPP(RO) Organic pentru etapa 1 folositi setarea 5, iar pentru etapa 2 alegeti setarea 8.

Organic

 

Formula HiPP(RO) Organic Combiotic (Probiotik + Praebiotik) are etapa 1 la setarea 5 si etapa 2 la setarea 6.

Organic Combiotic (Probiotik + Praebiotik)

 

Fiindca formulele descrise mai sus se pot modifica ca densitate si exista posibilitatea sa apara altele noi, consultati aici lista actualizata a acestora si a setarilor pe aparat pentru fiecare tip de formula, inainte de a pune in functiune espressorul Formula Pro Advanced BabyBrezza. Website-ul babybrezza.com este singura sursa oficiala cu date actualizate despre formulele compatibile cu espressorul Formula Pro Advanced.