Colin Mcrae Rally 2005 Pc - VG45623

ProducatorCodemastersCod produsVG45623DisponibilitateLa comanda in 5-7 zile lucratoare Adauga o recenzie
49.00 ron
Descriere produs
Colin McRae Rally 2005 Pc este un joc de tip curse auto moto lansat de Codemasters in data de 9/24/2004, disponibil pentru Pc.

Ceea ce te face sa calci puternic acceleratia in Colin McRae Rally 2005 este noul mod Career Challenge, care le ofera jucatorilor sansa de a urma o cariera profesionala completa in raliu, la volanul celor mai variate modele de masini.

Un incredibil numar de 23 de evenimente individuale de raliu lanseaza o provocare personala, cu progres si recompense reale, pe parcursul unei serii neliniare de Competitii, Cupe, SuperCupe, Campionate si altele, in care vei castiga dreptul de a concura impotriva celor mai buni.

Lanseaza-te in cariera ca pilot independent, dar dupa ce ajungi in top poti sa conduci masini din ce in ce mai puternice si sa participi la teste de piese auto pentru a castiga upgrade-uri. Pe parcursul celor 23 de evenimente, pilotii vor fi pusi cu adevarat la incercare prin etape al caror numar depaseste uimitoarea cifra de 300, la volanul unor bolizi cu tractiune integrala, cu (Super) tractiune pe fata/spate, al unor automobile clasice cu tractiune integrala si altele.

In afara modului Career Challenge, jocul iti mai pune la dispozitie o multime de optiuni de raliu, in curse pline de adrenalina in modurile Campionat 4WD, Raliu, Etape si Online.

Si tocmai cand credeai ca un joc McRae nu mai poate sa-ti ofere mai multe detalii si splendoare vizuala, echipa de productie a jocului insista sa imbunatateasca lucrurile: noua camera de pe capota si o camera de urmarire imbunatatita ofera o senzatie reala de viteza si de balansare. Efecte vizuale imbunatatite ale avarierilor si ale peisajului includ noi modele individuale de avariere pentru fiecare masina si, in cazul in care te izbesti de un copac, acesta se va scutura si chiar vor cadea frunze!

Minimum System Requirements
OS: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium 3 @ 1 GHz or Equivalent
Memory: 256 MB
Hard Drive: 3 GB Free
Video Memory: 64 MB
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
OS: Windows 98/ME/2000/XP
Processor: Pentium 4 @ 2 GHz or Equivalent
Memory: 512 MB
Hard Drive: 3 GB Free
Video Memory: (nVidia GeForce 3/ATI Radeon 8 Series or later)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0
Keyboard & Mouse
CD/DVD Rom Drive
Ce spun clientii despre Colin Mcrae Rally 2005 Pc - VG45623

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Colin Mcrae Rally 2005 Pc - VG45623
Suna-ne
Contact