Compilation Ghost Recon Advanced Warfighter 2

ProducatorBlank_Cod produsVG8050DisponibilitateLa comanda in 5-7 zile lucratoare
      (5/5) din 3 recenzii
118.80 ron
Descriere produs
Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 este un joc de actiune in care o trupa de elita, pe nume 'Fantomele', este chemata sa inabuse un conflict intre MexicAni si Fortele Rebele, conflict ce are loc in viitor, in anul 2014.

Rainbow Six vegas 2 Ps3

Rainbow Six Vegas 2 (Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2) este un tactical shooter game ce va fi lansat de Ubisoft pe data de 20 martie 2008. Rainbow Six: Vegas 2 va fi disponibil pe platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3 si va folosi motorul Unreal Engine 3 al celor de la Epic Games. Jocul reprezinta continuarea shooter-ului de succes, lansat de Ubisoft in 2006, Tom Clancy's Rainbow Six Vegas.

Jucatorii vor prelua rolul lui Bishop, un nou membru al Rainbow Squad, personajul principal al primului joc, Logan Keller, nefiind prezent in aceasta editie. Rainbow Six: Vegas 2 este parte sequel, parte prequel, actiunea jocului petrecandu-se atat inaintea, cat si dupa evenimentele din editia anterioara.

Bishop este un personaj ce poate fi realizat de catre jucatori, datorita sistemului Persistent Elite Creation.
Un nou sistem a fost implementat, Advanced Combat Enhancement and Specialization (ACES),in care jucatorii vor fi recompensati cu arme in functie de tactica folosita in joc. Marksmanship, Assault si Close-Quarter Combat sunt cele trei elemente principale ale ACES, fiecare adversar doborat fiind catalogat cu cate un punct la una din cele trei categorii.

Jocul vine cu 11 arme noi, 13 harti multiplayer, 2 noi moduri de joc, precum si cu imbunatatiri la functionalitatea sistemului online. Jucatorii se vor putea alatura unui joc, chiar daca acesta a fost inceput cu ceva timp in urma. In modul single-player, coechipierul Al a fost imbunatatit, putand fi executate actiuni de acoperire pe parcursul avansarii in teritoriu.
Ce spun clientii despre Compilation Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Octaviana PoroineanuPostat pe 11.12.2015

Raport bun calitate / pret. Va voi recomanda si prietenelor.

Crenguta CodreanuPostat pe 12.09.2014

Comanda plasata ieri, azi la 9 am avut produsul. Asta da serviciu. Va mai vizitez!

Clarisa SerbuPostat pe 14.01.2014

Raport calitate pret bun.

Istoricul tau de navigare

Compilation Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Suna-ne
Contact