Compilation Rainbow Six Siege & The Division Xbox One - VG47090

ProducatorUbisoftCod produsVG47090DisponibilitateLa comanda in 5-7 zile lucratoare Adauga o recenzie
229.00 ron
Descriere produs
Compilation Rainbow Six Siege & The Division Xbox One este un joc de tip actiune lansat de Ubisoft la data de 15.09.2017 pentru XBOX ONE si PS4.

Traim intr-o lume complexa. Cu cat devine mai avansata, cu atat devine mai vulnerabila.Am creat o casa de carti de joc, daca eliminam una singura totul se va prabusi.O pandemie devastatoare se desfasoara in New York City , iar serviciile de baza se opresc pe rand unul cate unul. In doar cateva zile , fara apa si mancare , societatea cade in haos.The Division , o unitate autonoma de agenti tactici , este activata.Avand vieti normale alaturi de restul lumii, acesti agenti sunt antrenati sa opereze independent pentru a salva societatea. Cand societatea cade, noi ne ridicam.

Inspirat de trupele speciale impotriva terorismului din jururl lumii , Rainbow Six Siege invita jucatorii sa invete arta distrugerii. Confruntari intense in zone inchise, letatiltate sporita,tactici,lucru in echipa si actiune explosiva , toate acestea se afla in centrul unei experiente de neuitat.
Ce spun clientii despre Compilation Rainbow Six Siege & The Division Xbox One - VG47090

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Compilation Rainbow Six Siege & The Division Xbox One - VG47090
Suna-ne
Contact