Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Dead Space 2 Xbox360 - VG18344

ProducatorBlank_Cod produsVG18344Disponibilitate La comanda
105.02 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Crash Of The Titans Xbox360?este un joc de tip aventura lansat de?Sierra?in data de?8/22/2008, disponibil pentru Xbox 360, Nintendo Wii, PSP si PlayStation 2.?

Dupa ce in 2004 au facut echipa in ?Crash TwinsAnity?, Crash Bandicoot si inamicul sau Dr. Neo Cortex se gasesc din nou unul la gatul celuilalt la inceputul lui ?Crash of the Titans?.
Jocul debuteaza cu Crash si prietenii lui relaxandu-se acasa incercand sa recicleze unt, cand doctorul nebun da navala pentru a-i rapi pe Coco si Aku-Aku.

De aici va trebui sa sari si sa navighezi nivelele jocului luptandu-te cu o multime de dusmAni in timp ce nu uiti sa cauti si sa culegi toate sferele mojo disponibile, pentru a le putea folosi, mai apoi, la achizitionarea unor miscari noi si a imbunatatirilor celor pe care deja le stapanesti. Platformele pe care trebuie sa sari sunt destul de complicate, in sensul ca se clatina tot timpul, facand din drumul personajului tau ? unul ceva mai complex.

Crash poate calari monstrii pe care ii intalneste in aventura sa. Cand te intalnesti cu unul din ei si incepi sa-i cari lovituri, vor aparea cateva stele deasupra sa si, pe masura ce loviturile curg, ele se vor umple, moment in care Crash ii va sari pe umeri si-l va putea folosi ca pe un tanc din carne. Monstrii pe care ii intalnesti sunt destul de variati si pe unii din ei Crash nu-i poate invinge de unul singur, fiind nevoit sa calareasca un alt dusman in lupta pentru a iesi victorios. Cei pe care ajungi sa ii controlezi se vor dovedi adevarate arme impotriva adversarilor, fiecare dispunand de un set de atacuri specifice si avand puncte tari si puncte slabe in lupta, pentru a nu usura prea mult munca celui ce-i calareste.

Jocul iti va face cunostinta cu monstri noi la intervale regulate, pentru a fi sigur ca nu te plictisesti de acelasi fete mereu. Deasemenea, pe masura ce descoperi aventura lui Crash, numarul dusmAnilor pe care ii va avea de infruntat va creste, si, dupa ce-i invingi pe toti, jocul te va invita sa repeti aventura pentru a descoperi zonele secrete, cateva lucruri deblocate si poate o experienta de joc cooperativ cu un prieten.

Cei de la Radical iti pun la dispozitie ?Crash of the Titans?, o experienta captivanta, plina de actiune, foarte amuzanta si usor de jucat, pe langa care nu poti trece daca esti un fan al jocurilor de acest gen..


?
Ce spun clientii despre Dead Space 2 Xbox360 - VG18344

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Dead Space 2 Xbox360 - VG18344
Suna-ne
Contact