Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Devil May Cry Definitive Edition Ps4 - VG24075

Producator505 GamesCod produsVG24075Disponibilitate La comanda
199.42 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Devil May Cry Definitive Edition PS4 este un joc de tip first person shooter lansat de 505 Games in data de 3/13/2015, disponibil pentru PlayStation 3, PlayStation 4 si Xbox 360.

Devil May Cry: Definitive Edition include jocul original de actiune, tot continutul suplimentar lansat pana in prezent, inclusiv campania "Vergil’s Downfall", dar si moduri si caracteristici de gameplay noi, fiind astfel o oferta de nerefuzat pentru fanii Devil May Cry.


In Devil May Cry: Definitive Edition, jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante si vor putea juca in modul Vergil’s Bloody Palace. Pentru un grad sporit de provocare jucatorii vor putea incerca si modurile Gods Must Die si Must Style, dar si Hardcore, conceput pentru a oferi o experienta specifica seriei Devil May Cry. Jucatorii vor primi acces la costume noi pentru Dante si Vergil, inspirate din schitele clasice Devil May Cry.

Jucatorii vor putea intra in pielea fratelui geaman al lui Dante
Modul Turbo le permite jucatorului sa creasca viteza jocului

Devil May Cry: Definitive Edition va rula in rezolutia 1080p cu 60 cadre pe secunda. Printre imbunatatirile aduse jocului Devil May Cry, la solicitarea fanilor, se numara si modul Turbo care le permite jucatorului sa creasca viteza jocului pentru a avea parte de lupte mai rapide si mai intense. Vor fi incluse si clasamente si trofee noi, dar si caracteristici sociale.

Devil May Cry a fost lansat prima oara pentru platformele PS3, PC si Xbox 360 la inceputul anului 2013 si il are ca protagonist pe Dante, un tanar care nu are respect pentru autoritati si nici pentru societate. Dante stie ca nu este om, dar nu este nici ca demonii care l-au chinuit toata viata. Prins intre cele doua lumi, se simte ca un proscris.

 

 
Ce spun clientii despre Devil May Cry Definitive Edition Ps4 - VG24075

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Devil May Cry Definitive Edition Ps4 - VG24075
Suna-ne
Contact