Dragon Marked For Death Nintendo Switch - VG70048

ProducatorNighthawk InteractiveCod produsVG70048Disponibilitate La comanda
279.00 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Dragon Marked For Death Nintendo Switch este un produs ce va urma sa fie lansat de Nighthawk Interactive la data de 26.04.2019
Dragon Marked for Death este un joc RPG de actiune 2D side-scrolling in care poti sa te joci solo sau cu pana la 4 jucatori, fie in multiplayer local sau online. Planificate bine, proiecte de nivele provocatoare bazate pe gameplay-ul intuitiv de actiune 2D asteapta-te la tot ce este mai bun!

Aceasta versiune definitiva vine cu toate cele 4 caractere, cu Quest-ul suplimentar DLC, care include accesul la quest-urile bonus si setul special de echipamente, Striker Gear Pack .
Joaca prin joc ca fiind unul dintre cei patru membri ai Clanului Dragonblood!

Personajele, cunoscute sub numele de Clanul Dragonblood, au falsificat un pact cu Dragonul Astral, care le-a acordat noi puteri noi. Puteti alege oricare dintre personajele Empress, Warrior, Shinobi sau Witch pentru a intra in rolul acetora in joc.

Dragon marcat pentru moarte: Fiecare personaj jucat are diferite puteri si abilitati!

Imparateasa este un personaj DPS bine echilibrat, Warrior este un personaj de clasa Tank care protejeaza partidul cu apararea sa inalta, Shinobi este DPS care pune accent pe miscarea pe atacuri dificile, iar Vrajitoarea poate vindeca aliatii ei si ii poate distruge dusmani cu vraji puternice.

Acest pachet include pachetul suplimentar Quest DLC si pachetul Striker Gear Pack. Pachetul Striker Gear Pack se limiteaza la lansarea initiala a editiei fizice si va debloca urmatoarele elemente din inventarul Armei:
  • S umeragi Glaive - Nivelul 10 Arma imparateasca
  • L uxcalibur - Arma Warrior de nivelul 10
  • D art - Nivelul 10 Arma Shinobi
  • G rimoire - Nivelul 10 Arme Witch
  • Dragon marcat pentru moarte
Lucrati impreuna cu tovarasii dvs. pentru a progresa prin etape!

In Dragon MFD, lucrul impreuna cu tovarasii vostri deschide un nou domeniu al posibilitatilor interesante cand vine vorba de infrangerea dusmanilor si ducerea misiunilor la bun sfarsit. Cu optiuni de potrivire la nivel mondial si optiuni de comunicare in joc pentru jocul online si jucatori co-op locali, fiecare avand posibilitatea de a se bucura de propriul ecran in cazul in care acestea sunt centrul actiunii, experienta multiplayer este un element esential al DMFD.

Nota: Fiecare jucator va avea nevoie de propriul sistem si copia jocului pentru a se bucura de multiplayer.

Sunteti pregatiti de actiune?

Caracteristici produs:
  • Produs licentiat oficial
  • Varsta minima recomandata: 3 ani
Ce spun clientii despre Dragon Marked For Death Nintendo Switch - VG70048

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Dragon Marked For Death Nintendo Switch - VG70048
Suna-ne
Contact