Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Dragon Age Inquisition Ps3 - VG19658

ProducatorBlank_Cod produsVG19658Disponibilitate La comanda
146.91 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Eat Lead The Return Of Matt Hazard Xbox360 este un joc de tip first person shooter lansat de?Koei in data de?D3 Publisher in data de?3/6/2009, disponibil pentru PlayStation 3 si Xbox360.

Fiind un third-person action, Eat Lead - The Return of Matt Hazard aduce aminte de Gears of War dar incearca sa faca un pas mai departe prin intermediul unui sistem de "taking cover" care pare a constitui conceptul de baza al jocului. Joci in rolul lui Matt Hazard, un star al jocurilor video care cade victima masinatiunilor unui director de compAnie producatoare de jocuri. Esti ales pentru "a juca" intr-unul din jocurile acestei compAnii dar lucrurile incep sa o ia razna in momentul in care personaje din jocuri vechi incep sa-si "hack-uiasca" drumul in jocul in care tu tocmai performezi.

Aici intervine partea comica a jocului ce incearca sa parodieze o multime de stereotipii ale jocurilor de gen, din Anii 90' pana astazi (o comparatie cu Duke Nukem este oarecum imposibil de evitat).

Sistemul de "take cover" este unul din punctele forte ale jocului fiind usor de manevrat si foarte eficace, deasemenea grafica este bine realizata iar oponentii variaza de la pistolari din Vestul Salbatic pana la roboti ultrainarmati. Ramane doar de vazut daca tu le poti tine piept!
?
Ce spun clientii despre Dragon Age Inquisition Ps3 - VG19658

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Dragon Age Inquisition Ps3 - VG19658
Suna-ne
Contact