Euro Truck Simulator Gold + European Ship Simulator Double Pack Pc - VG59929

ProducatorExcaliburCod produsVG59929Disponibilitate La comanda
46.02 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Euro Truck Simulator Gold + European Ship Simulator Double Pack PC8 este un joc de tip simulator, lansat de Excalibur, la data de 18.08.2016
 

EUROPEAN SHIP SIMULATOR - Capitanul are opt vase foarte detaliate si exploreaza celebrele porturi europene, inclusiv Dover, Rostock si Gibraltar Bay. Nave mai mari sparg valurile cu putere enorma, dar navele mai mici se vor grabi inainte si inapoi, oferindu-le o mare experienta atunci cand incearca sa depaseasca fizica reala a apei. Acesta include un editor de misiuni detaliat, care permite jucatorilor sa stabileasca inaltimea valurilor, sa creeze un set de sortare si nave de spaima AI.

EURO TRUCK SIMULATOR GOLD - Editia Gold contine o zona noua - Anglia! Deci, acum puteti obtine o bucata, pot merge in Anglia, conduc la partile M25, M6 si M1 si pot cumpara in trei orase; Londra, Newcastle si Manchester. Retineti ca sunteti pe partea dreapta a drumului. Navigati la o reprezentare realista in Europa care calatoreste de-a lungul principalelor autostrazi si viziteaza site-uri celebre bazate pe drumuri si orase din lumea reala. Experimentati viata unui sofer de camion pe termen lung, deoarece se confrunta cu provocarile diferitelor conditii rutiere si de transport si trebuie sa raspunda nevoilor unui orar dificil.
Ce spun clientii despre Euro Truck Simulator Gold + European Ship Simulator Double Pack Pc - VG59929

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Euro Truck Simulator Gold + European Ship Simulator Double Pack Pc - VG59929
Suna-ne
Contact