Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Hitman Blood Money Ps2 - VG51139

ProducatorEidosCod produsVG51139Disponibilitate La comanda
116.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Hitman Blood Money Ps2 este un joc de tip actiune lansat de Eidos in data de 5/26/2006, disponibil pentru Pc, PlayStation 2 si Xbox360.

Agentul 47 este din nou in prim plan cu noi misiuni periculoase, intr-o aventura plina de actiune in care surprizele sunt la tot pasul. Vei avea parte de intalniri cu vechi inamici, care te vor face sa te simti mai mult vanat decat vanator.

Aceasta varianta, a patra din seria lui Hitman, ofera jucatorilor unele schimbari majore. Cu toate astea inca mai observam caracteristici care au facut editiile anterioare atat de faimoase: strangularea cu o funie care se face usor si discret, aplicarea unui plan diferit, evitarea lasarii de indicii si desigur o poveste spectaculoasa.

In Hitman Blood Money ai pentru prima data posibilitatea sa interactionezi mai mult cu imprejurul. De exemplu poti ascunde cadavre in diferite locuri cum ar fi un dulap, congelator sau o groapa, lucru ce adauga realism jocului.
Ce spun clientii despre Hitman Blood Money Ps2 - VG51139

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Hitman Blood Money Ps2 - VG51139
Suna-ne
Contact