Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Interfon Video VTech Exper BM3200 - MYK00008070

ProducatorCANGAROOCod produsMYK00008070Disponibilitate indisponibil
635.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

- Videofonul Digital VTech BM 3200 va supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte.

- Ecranul LCD color cu display de 2.8" monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs.

- VTech BM 3200 are o impresionanta raza de actiune de 300 metri* cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati, astfel incat va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul.

- Videofonul Video VTech BM 3200 este alegerea perfecta pentru orice parinte. Ecranul LCD color de 2.8" reda sunetul si imaginea din camera bebelusului, inclusiv noaptea.

- Videofonul VTech BM 3200 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dvs (pentru a-l ruga sa va aduca un biberon cu lapte din bucatarie) sau cu bebelusul (de exemplu pentru a-l linisti daca a inceput sa planga).

Ecran LCD color
- Pe ecranul LCD mare de 2.8" puteti vedea imagini din incaperea in care se afla copilul dvs., putand astfel vedea si auzi in timp real tot ceea ce se intampla cu bebe.

- Gratie sistemului special video in infrarosu, Videofonul trece automat in modul nocturn de supraveghere imediat ce intensitatea luminoasa din incapere incepe sa scada.

- Puteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.

- Alimentarea unitatii copilului se face la priza, iar unitatea parentala se poate alimenta fie la priza, fie cu acumulatori (inclusi in pachet).

- Camera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete.

- Videofonul VTech BM 3200 suporta pana la 4 camere aditionale, astfel puteti vedea ce face bebelusul in fiecare camera. Unitatea parentala poate fi folosita pentru vizualizare unica, vedere dubla si ecran quad divizat pentru a vizualiza 4 camere in acelasi timp. (videofonul are inclus in pachet doar o camera)

Sistemul de reglare Pan, Tilt, and Zoom
- Din unitatea parentala (care functioneaza ca o telecomanda) puteti roti sau inclina camera Videofonului MBP36 sau puteti face zoom (mari) imaginea pentru a observa anumite detalii.

1. Functia de interfon
- Pentru a prelungi durata de functionarea a unitatii parentale pana la o noua reincarcare a bateriei, puteti seta videofonul VTech BM 3200 in modul de interfon. In acest mod transmisia se desfasoara doar audio. Puteti relua cand doriti transmisia video (de exemplu daca bebe doarme si considerati ca nu este necesara transmisia video, treceti pe functia interfon, dar in momentul cand bebe s-a trezit si a inceput sa planga, veti putea relua si transmisia video).

2. Functia de linistire
- Unitatea parentala are preinregistrate cantece de leagancare ce va vor ajuta bebelusul sa adoarma mult mai usor.

3. Functia de alerta vizuala
- Unitatea parentala este prevazuta cu LED-uri de alerta vizuale activate sonor.
- Aceste LED-uri indica nivelul de zgomot din camera, avertizandu-va daca plansul bebelusului este mai intens.

4. Functia de termometru de camera
- Videofonul VTech BM 3200 este echipat cu senzor de temperatura, valoare masurata fiind afisata pe ecranul LCD. Astfel, puteti fi sigur ca nu este prea cald sau prea rece in camera pentru bebe.

5. Functie de avertizare la iesirea din raza de actiune
- In cazul in care cele 2 unitati se afla la o distanta mai mare de 300m*, veti primi avertizarea "Out-of-Range", adica de iesire din raza de actiune.
- Aceasta raza de actiune mare recomanda modelul VTech BM 3200 pentru orice tip de casa, cu pereti din lemn, caramida sau beton, cu un etaj sau cu 2 etaje.

* Distanta este masurata cand cele doua unitati sunt asezate in linie dreapta. Prezenta oricarui obstacol intre cele doua unitati poate reduce semnificativ raza de actiune.

Ce spun clientii despre Interfon Video VTech Exper BM3200 - MYK00008070

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Interfon Video VTech Exper BM3200 - MYK00008070
Suna-ne
Contact