Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Istet de mic! Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1177

ProducatorCorintCod produsEDUJUN1177Disponibilitate indisponibil
38.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Caietul meu de activitati - Lumea animalelor este destinat copiilor cu varsta de 3-4 ani.

Petreceti alaturi de copilul dumneavoastra un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-si dezvolta abilitatile de baza la varsta Gradinitei: limbajul, pregatirea pentru citit, semnele grafice, numararea, logica, observarea si descoperirea lumii inconjuratoare.

  • Urmati-l pe Victor, micul pinguin, in aventura descoperirii animalelor domestice si salbatice, de la ferma sau de la circ. Cititi-i copilului dumneavoastra poezioarele care il vor ajuta sa-si imbogateasca vocabularul si sa-si dezvolte imaginatia.
  • Profitati de exercitiile variate, avand ca tema animalele, pentru a aborda notiunile-cheie de la grupa mica: formele, culorile, dimensiunile, categoriile, literele, cifrele, spatiul si timpul...
  • Regasiti in autocolante fotografiile tuturor animalelor!

Urmati-l pe Victor! Cu ajutorul micului pinguin, copilul dumneavoastra va descoperi animalele preferate, prin diverse modalitati – desene, fotografii, poezioare sau activitati.

Lucrarea abordeaza notiunile de baza pentru grupa mica (litere, observare, semne grafice, numarare, descoperirea lumii inconjuratoare...) prin intermediul unor activitati variate, fiecare copil putandu-le realiza in ritmul si dupa nivelul sau.

Pentru ca acest caiet de activitati sa fie o ocazie de a petrece momente de relaxare cu micutul dumneavoastra, asezati-va linistit alaturi de el si provocati-l, pe cat posibil, sa se exprime. Dupa ce ati citit o poezioara sau v-ati uitat la un desen, puneti-i intrebari, cereti-i sa va vorbeasca despre ceea ce observa sau despre ceea ce-i place sau nu-i place. Propuneti-i sa va relateze povestioara pe care tocmai i-ati citit-o.

TIP COPERT: FLEXICOVER
ISBN: 9786067933413
FORMAT: 23 X 28,5 CM
EDITURA: CORINT
AN APARIIE: 2018
NUMR PAGINI: 64
TRADUCERE: ADELINA BOICU - DRAGOMIR

Ce spun clientii despre Istet de mic! Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1177

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Istet de mic! Lumea animalelor pentru 3-4 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1177
Suna-ne
Contact