Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Istet de mic! Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1178

ProducatorCorintCod produsEDUJUN1178Disponibilitate indisponibil
38.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Caietul meu de activitati Lumea animalelor este destinat copiilor cu varsta de 4-6 ani.

  • Petreceti alaturi de copilul dumneavoastra un moment special, care va reprezenta pentru el o ocazie de a-si dezvolta abilitatile de baza din gradinita: limbajul, pregatirea pentru citit, semnele grafice, scrierea, matematica, logica, observarea si descoperirea lumii inconjuratoare.
  • Urmati-l pe catelusul Oscar in aventurile sale amuzante! Copilul va avea prilejul de a-si imbogati vocabularul si de a descoperi animale din lumea intreaga.
  • Profitati de exercitiile variate, pe tema animalelor, pentru a aborda notiunile-cheie ale programei pentru grupa mijlocie si pentru grupa mare: literele si cuvintele, cifrele si numararea, spatiul si timpul...
  • Regasiti in autocolante fotografiile tuturor animalelor.

Autoarea ii invita pe copii intr-o calatorie in jurul lumii, pentru a intalni animale de pretutindeni. Citindu-i micutului dumneavoastra aventurile catelusului Oscar, el va fi purtat pe banchiza, in padurea amazoniana, apoi va visa la peisajele paradiziace ale Oceanului Pacific si va descoperi, in final, fascinanta savana.

Profitati de aceste momente de lectura in liniste, pentru a va incuraja copilul sa se exprime: puneti-i intrebari despre ce a inteles, ce isi imagineaza ca se va intampla mai departe sau despre animalele pe care le-ati intalnit in carte.

Ii veti trezi astfel curiozitatea si ii veti stimula dezvoltarea imaginatiei, petrecand in acelasi timp momente speciale impreuna.

TIP COPERT: FLEXICOVER
ISBN: 9786067933420
FORMAT: 23 X 28,5 CM
EDITURA: CORINT
AN APARIIE: 2018
NUMR PAGINI: 64
TRADUCERE: ADELINA BOICU - DRAGOMIR

Ce spun clientii despre Istet de mic! Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1178

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Istet de mic! Lumea animalelor pentru 4-6 ani. Caiet de activitati - EDUJUN1178
Suna-ne
Contact