Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Joc 7 Wonders Board Game - VG64847

ProducatorRepos ProductionCod produsVG64847Disponibilitate indisponibil
219.00 lei
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Joc 7 Wonders Board Game este un produs lansat Repos Production la data de 20.10.2010

Creati cea mai mare civilizatie pe care Lumea Veche o cunoaste vreodata

Din 7 minuni sunteti conducatorul unuia dintre cele 7 mari orase ale lumii antice. Aduna resurse, dezvolta rute comerciale, afirma suprematia strategiei militare sau construieste orasul tau si ridica o minune arhitecturala care va depasi timpurile viitoare.

Joc simplu si rapid

7 Minuni se joaca la trei varste. Fiecare jucator alege o civilizatie de controlat si la inceputul fiecarei varste primeste sapte carti de la o anumita punte. La randul lor, ele aleg una dintre carti si trec restul unui jucator adiacent. Cardurile se dezvaluie simultan si ar putea avea efecte imediate, ar putea oferi bonusuri sau upgrade-uri mai tarziu in joc sau pot spori puterea militara a jucatorului. Veti colecta resurse si va veti alimenta timpul, sau veti lovi rapid si veti apuca ce puteti?

Pregatiti-va civilizatia pentru maine

Ridicati-va de radacinile voastre barbare si deveniti o putere mondiala creand oportunitati pentru civilizatia voastra. Incepeti cu resursele si cladirile de baza si transformati-va civilizatia in avans cu fiecare alegere a cartii. Odata cu trecerea timpului, veti alege din evolutii progresive mai mari, pregatiti-va civilizatia pentru ziua de maine sau lasati-va sa va sufocati pe praful natiunii voastre gresite.

Creati calea proprie

Pe masura ce cardurile variaza de la resurse la cladiri comerciale si civile sau la imbunatatiri stiintifice si militare, nici doua jocuri nu vor fi niciodata identice, iar posibilele combinatii sunt nesfarsite. Depinde de voi sa va creati drumul spre victorie si sa conduceti cea mai puternica civilizatie de pe Pamant.

Vei conduce trupele intr-o victorie militara, vei crea o natiune prospera de artizani sau filosofi sau vei construi o minune arhitecturala care va fascina pentru veacuri?

Strategie pentru toata lumea

Cu o arta frumoasa, paisprezece minuni diferite si o gama ametitoare de optiuni strategice, 7 Wonders este un joc simplu si captivant pe care intreaga familie il poate bucura. In doar o jumatate de ora puteti sa va ridicati civilizatia la cele mai inalte inaltimi si sa construiti cele mai mari minuni ale lumii!
  • Valoare de reluare puternica cu 14 minuni diferite si strategii infinite
  • Imagini frumoase
  • 3-7 jucatori
  • 13+ Varsta
  • Joc de 20-30 de minute.

Caracteristici produs:
  • Greutate: 1.25 kg
  • Dimensiune: 28.6 x 7.6 x 28.6 cm
  • Varsta minima recomandata: 4 ani
Ce spun clientii despre Joc 7 Wonders Board Game - VG64847

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Joc 7 Wonders Board Game - VG64847
Suna-ne
Contact