Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Joc A Slice Of Murder Murder Mystery Dinner Party Game - VG70713

ProducatorPaul LamondCod produsVG70713Disponibilitate La comanda
116.82 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Joc A Slice Of Murder Murder Mystery Dinner Party Game este un produs lansat de Paul Lamond la data de 25.09.2017

Toata lumea e suspecta cand crima e in meniu! Budding Poi rots and wannabe Sherlock Holmes se vor bucura de fiecare minut de gazduire a unei serii de divertisment de tip whodunit cu A Slice of Murder de la Inspectorul McClue. Acest joc de crima busta ofera tot ce aveti nevoie pentru a servi misterul petrecerii misterului de crima! Povestea de prindere se afla la Panton Place, o casa din secolul al XVIII-lea construita de Sir John Panton, in Rutting-on-the-Rise, un frumos colt izolat din Norfolk.

Panton Place este locatia doar pentru a petrece cateva zile pe o vacanta de gatit - o Mini-coacere pentru week-end asa cum este anuntata. Cu toate acestea, linistea rurala este zdruncinata atunci cand bucatarul de celebritate Francis 'Franny' Craddock este gasit mort tarziu in noaptea de sambata ... in special cand se dovedeste ca a fost ucis! Suspiciunea cade pe oaspeti, dar care ar fi vrut sa-l omoare? Anticiparea, misterul si entuziasmul incep inainte ca oaspetii sa ajunga chiar cand fiecare dintre oaspeti sau suspecti vor primi invitatia si sugestiile lor pentru o rochie potrivita. Toate acestea incep sa creeze scena pentru viitoarea crima - si pana la sfarsitul serii, unul dintre oaspeti va fi expus ca un criminal!

Caracteristici produs:
  • Dimensiuni 22 x 7.7 x 28 cm
  • Greutate 640 g
  • Varsta minima recomandata: 13 ani
Ce spun clientii despre Joc A Slice Of Murder Murder Mystery Dinner Party Game - VG70713

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Joc A Slice Of Murder Murder Mystery Dinner Party Game - VG70713
Suna-ne
Contact