Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Joc Anatomy Fluxx Card - VG63571

ProducatorUnknownCod produsVG63571Disponibilitate La comanda
140.42 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Joc Anatomy Fluxx Card este lansat de Unknown la data de 11.04.2018

luxx este un joc de carti in care cartile in sine determina regulile actuale ale jocului. Prin jocul cartilor, schimbati numeroase aspecte ale jocului: cum sa atrageti carti, cum sa jucati carti si chiar cum sa castigati.

La inceputul jocului, fiecare jucator detine trei carti, iar la randul sau un jucator trage o singura carte, apoi joaca cate o carte. Prin jocul cartilor poti pune in joc noi reguli care schimba numeroase aspecte ale jocului: cate carti sa le desenezi sau sa joci, cate carti poti sa le tii in mana sau sa le tii pe masa in fata ta si (cel mai important) cum sa castigi jocul.

Anatomia Fluxx duce jucatori adanc in corpul uman, iar din "Vasele de sange", "Bones", "Testes" si "Uterus", jocul este impachetat cu biti de corp care va ticaie. Fiti in cautarea "Virus", "Mutation" si "Bacteria" Creepers; si UnGoals ca "Cancer". Jocul include, de asemenea, doua reguli de invatare pentru a va aduce creierul in unelte cu trivia anatomice. Anatomia Fluxx este numai pentru uz extern.

Caracteristici produs:
  • Greutate: 191 g
  • Dimensiune: 2.5 x 9.5 x 12.7 cm
  • Varsta minima recomandata: 13 ani
Ce spun clientii despre Joc Anatomy Fluxx Card - VG63571

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Joc Anatomy Fluxx Card - VG63571
Suna-ne
Contact