Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Lego City Undercover Nintendo Wii U - VG29475

ProducatorWarner Bros GamesCod produsVG29475Disponibilitate La comanda
158.24 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Lego City Undercover Nintendo Wii U este un joc de tip aventura pentru copii lansat de Warner Bros Games in data de 3/28/2013, disponibil pentru Nintendo Wii U.

Undercover ne va pune in postura mega-detectivului colturos Chase McCain, care va trebui sa-l urmareasca si sa-l prinda pe cel mai de temut nelegiuit al orasului LEGO City, Rex Fury. Gamepad-ul de la Nintendo Wii U va deveni cel mai de temut gadget al politiei in lupta cu criminalitatea. Acesta va putea fi utilizat pentru scanarea indiciilor si gasirea nelegiutilor, pentru primirea de informatii proaspete sau puncte de intalnire pe harta orasului.

Mai mult de 100 de vehicule vor putea fi colectate si utilizate pentru explorarea Lego City, inclusiv aparate de zbor, ambulante si motociclete de viteza.

Daca imaginea de politist nu le va ajuta gamerilor, acestia vor putea sa foloseasca o serie de deghizari, precum pompier, hot sau constructor.

 
Ce spun clientii despre Lego City Undercover Nintendo Wii U - VG29475

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Lego City Undercover Nintendo Wii U - VG29475
Suna-ne
Contact