Little Big Planet 3 Ps4 - VG19686

ProducatorSONYCod produsVG19686Disponibilitate La comanda
139.50 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs

Little Big Planet 3 Ps4 este un joc de tip aventura lansat de Sony in data de 11/28/2014, disponibil pentru PlayStation 3 si PlayStation 4.

Sackboy s-a intors, de aceasta data cu noi prieteni jucabili - Toggle, OddSock si Swoop – fiecare cu abilitatile si personalitatea lui unica. Aceasta aventura este menita sa revolutioneze modul in care jucatorii se joaca, creeaza si impartasesc in lumea LittleBigPlanet.

Fa cunostinta cu 3 noi personaje

Povestea:

In LittleBigPlanet 3, Sackboy este transportat pe o noua planeta numita Bunkum, un paradis creativ in care ideile abunda prin cer. Involuntar, Sackboy ajuta la eliberarea a trei creaturi mitice numite Titani care au scopul de a ruina Bunkum si sa il transforme pe cel mai necalificat Creator din lume, Newton, intr-un monstru teribil. Pentru a restabili echilibrul in tara, Sackboy va avea nevoie de ajutor sub forma eroilor antici ai Bunkum: Toggle, OddSock si Swoop.
Viziteaza lumea Bunkum alaturi de Sackboy

Noi personaje jucabile: Trei noi personaje jucabile.

Toggle vine cu doua forme, Big (Mare) si Little (Mic); Big Toggle este greu si puternic, capabil sa cantareasca platforme si sa mute obiecte grele, in timp ce Little Toggle este agil si rapid, perfect pentru strecurarea prin spatii mici. OddSock este un personaj rapid, agil si care sare pe pereti, in timp ce Swoop poate zbura si aluneca la viteze mari si ridica obiecte cu ghearele ei.

Fiecare personaj are puteri unice
 

Multiplayer online/offline cu 4 jucatori:
Joaca Modul Adeventure – conceput doar cu instrumente Create – sau downloadeaza orice nivel generat de utilizator pentru 4 jucatori via co-op offline sau online via imperechere aleatorie.

Instrumente Create puternice si accesibile:
Modul Create a fost complet reproiectat cu noi instrumente puternice, inclusiv personalizarea modului in care arata fiecare din cele 4 personaje jucabile.

Experienta next-gen:
Sistemul Ps4 ofera o functionalitate mai mare, performanta avansata a jocului si fidelitate grafica (HD 1080p).

Ce spun clientii despre Little Big Planet 3 Ps4 - VG19686

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Little Big Planet 3 Ps4 - VG19686
Suna-ne
Contact