Metode de plata

Magazinul BebeNou - BEBE NOU ONLINE STORE S.R.L (bebenou.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 

Plata in sistem ramburs (cea mai frecventa)

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii (acasa sau la serviciu). In cazul livrarii produselor de catre firma de curierat, plata contravalorii rambursului se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa plasarea comenzii, veti primi informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata la adresa de email contact@bebenou.ro, pentru a nu astepta incasarea banilor.

Plata online - prin PlatiOnline.eu

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesatorul de plati PlatiOnline.eu, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele bebenou.ro.

 

Plata in rate - StarBT

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe bebenou.ro si beneficiezi de:

 

 

  1. 2-3 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
  2. 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integral 
  3. perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile

 

 

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Flying Blue Classic, Flying Blue Premium, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium

Nu ai inca? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  In orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

-  Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Suna-ne
Contact