Napoleon Total War Complete Collection Pc - VG65427

ProducatorSegaCod produsVG65427Disponibilitate La comanda
79.00 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Napoleon Total War Complete Collection PC este un produs lansat de Sega la data de 22.02.2011 pentru PC

NapoleonTotal War este noul capitol din serialul critic numit Total War si deschide un nou strat narativ pentru franciza care defineste genul. De la campania italiana timpurie pana la batalia de la Waterloo, Napoleon acopera doua decenii de batalii neobosite, un fundal al unei lumi in flacari impotriva careia se desfasoara povestea unei cariere militare extraordinare.
Indiferent daca jucati ca legendarul general sau impotriva, rezultatul razboiului nu poate fi garantat niciodata. Cursul istoriei se bazeaza pe capacitatea dvs. de a va conduce trupele prin cele mai intense batalii, asa cum nu au mai fost vazute vreodata, intr-un joc Total War.
Napoleon Total War defineste un nou standard in genul cu personaje incitante si o naratiune cinematica, secvente de lupta minunate si un amestec inegalabil de strategii bazate pe turn si in timp real.

Detalii joc:

Trei noi campanii episodice: Luati comanda si conduceti armatele pe uscat si pe mare in trei campanii: Italia, Egipt si Stapanirea Europei. Combinatia fara intreruperi a misiunilor bazate pe obiective si a experientei cu sandbox-ul face ca aceasta sa fie cea mai completa experienta Total War pana in prezent.
Multiplayer de ultima generatie: functiile Napoleon sunt complet integrate pentru multiplayeri si un set complet de functionalitati online: realizari cu aburi, bonusuri de joc, editor uniform si comunicatii vocale.
Toate bataliile si unitatile de la Napoleon: Armele avansate permit noi optiuni tactice si chiar mai multe batalii in timp real pe o scara epica, in timp ce mediile extrem de detaliate si cladirile imbunatatite ale campului de lupta garanteaza o recreare realista a faimoaselor batalii istorice.

Caracteristici produs:
  • Produs licentiat
  • Varsta minima recomandata: 16 ani
Ce spun clientii despre Napoleon Total War Complete Collection Pc - VG65427

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Napoleon Total War Complete Collection Pc - VG65427
Suna-ne
Contact