Nhl 16 Xbox One - VG52765

ProducatorElectronic ArtsCod produsVG52765Disponibilitate La comanda
259.00 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
NHL 16 Xbox One este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts la data de 9/15/2015.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Noi moduri de a infrunta o echipa – Hockeyul este un sport care revine la viata intr-o noua experienta de gameplay. Fie ca este vorba de viteza, abilitati, ori psihic, fiecare jucator face un impactul cu gheata indiferent pe ce pozitie joaca sau rolul sau in echipa. Asa ca alege 6 prieteni si jucati 6 vs 6 in modul „Online Team Play” ori „Online Couch Co-op” inainte de a intrat in echipa recreata in „EA SPORTS Hockey League” care ofera cursuri de jucator specializat rezultand intr-o experienta competitiva echilibrata pe gheata.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Un mod de a juca pentru fiecare fan hockey – Fie ca est in fotoliu, doresti sa traiesti fantezia NHL profesionist, ori sa creezi propria ta echipa de vis, NHL 16 ofera modul de joc „single-player” pentru fiecara fan. Moralul jucatorilor este un nou element adaugat unde trebuie gestionata personalizatea jucatorului avand impact direct cu performantele acestuia pe gheata. In modul „Be a Pro” actiuniile tale pe gheata nu obliga tipul de jucator care o sa devii cu un sistem de progres complet nou. In cele din urma, cel mai jucat mod din seria NHL devine mai bun si interesant cu Hockey Ulitmate Team: Single Player Seasons.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Control complet la orice pozitie – Fie ca joci ca un atacant, fundas sau portar, NHL 16 ofera o experienta de joc echilibrata, care face ca fiecare pozitie pe gheata semnificativa care duce la succesul echipei. Cu un gameplay inovator pentru ofensiva si defensiva, jucatorii au noi pozitii nu doar pentru a inscrie dar si pentru a preveni primirea. Precizia patinajului va permite sa efectuati miscari rafinate cu jucatorul in orice situatie in zona defensiva sau ofensiva si „Seamless Pick Pickups” iti da abilitatea de a controla rapid pasa sau proteja pierderea puck-ului si posiblitatea de a face urmatoarea miscare.

Au trecut zilele in care schimbai cablurile televizorului

Unrivaled Game Day Authenticity – NHL 16 aduce jocul la viata cu ajutorul modului „Distinct Team Arena Atmospheres”, cel mai realist joc completat cu „Playoff Beards” si „Story Driven Commentary” sa va atraga energia de joc ca niciodata inainte.
Ce spun clientii despre Nhl 16 Xbox One - VG52765

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Nhl 16 Xbox One - VG52765
Suna-ne
Contact