Paturica cu doua fete pentru fotografii bebelusi - Baby Milestone Blanket design Oh My Cat

ICC1003
99.00 lei
Disponibilitate: Indisponibil
Momentan Indisponibil
  • Transport Gratuit > 299 lei
  • Pe loc banii inapoi
  • 14 de zile Retur
  • Livrare 24/48h Luni – Sambata
80
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri

Descriere

Paturica foto cu doua fete pentru fotografierea bebelusilor - Baby Milestone Blanket fundal pentru fotografii bebe in primul an de viata, paturica aniversara model Oh My Cat.

Paturica milestone cu doua fete pentru fundalul fotografilor cu bebe, print pe material fleece pufos si moale (260gsm). Se poate folosi pentru fotografii memorabile cu bebe incepand cu nou nascut si pana la 1 an, imortalizand bebelusul in fiecare luna. Puteti folosi si mesaje personalizate asezand o coala de hartie pe 'tabla de scris', cu diverse mesaje de la multi ani, "azi am implinit...", "pot sa...", etc.

Dimensiune 150x100 cm - paturica pentru fotografii memorabile cu telefonul si nu numai. Semn din fetru pentru marcarea pe paturica a momentului.

Paturica este versatila: poate fi folosita ca sa captezi momente unice, poate fi cadoul perfect pentru o gravida sau la prima vizita a unui nou nascut, dar poate fi folosita de asemenea ca paturica de acoperit patul sau caruciorul bebelusului, fiind foarte moale si catifelata.

100% Polyester flannel moale si catifelat

Se spala la masina, nu se foloseste de inalbitor si nu se calca.

Nici un review pana acum. Adaugă tu un review.

Lasa un review