Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp - VG27700

ProducatorDisney InteractiveCod produsVG27700Disponibilitate La comanda
82.60 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Pirates Of The Caribbean At Worlds End PSP este un joc de tip aventura lansat de Disney Interactive in data de 5/25/2007, disponibil pentru PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox360 si Nintendo Wii.

Pirates of the Caribbean At World's End este un Historic Action Adventure Game. Jocul urmareste povestea filmului cu acelasi nume. Personajele din joc sunt: Capitanul Jack Sparrow, Will Turner si frumoasa Elizabeth Swann. Fiecare dintre aceste personaje are un atac special si se foloseste de arme intr-un mod doar de ei stiut. Misiunea principala a celor 3 eroi este unirea cu inamicul lor de moarte, care acum trebuie sa ii ajute, Barbarossa si sa lupte atat pe mare cat si pe uscat impotriva britanicilor intr-un loc misterios numit World's End. Jucatorul are posibilitati multiple, acesta poate sa isi personalizeze eroul si sa-i atribuie anumite puncte de experienta, dexteritate etc. In functie de cum avanseaza in joc aceste abilitati cresc treptat. Grafica jocului este una bine lucrata iar muzica este specifica jocurilor cu pirati.
Ce spun clientii despre Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp - VG27700

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Pirates Of The Caribbean At Worlds End Psp - VG27700
Suna-ne
Contact