In perioada 4-9 decembrie se primesc comenzi doar online, nu si telefonic. Veti primi pe email statusul comenzii dvs.

Tales From The Borderlands Ps4 - VG30497

Producator2K GamesCod produsVG30497Disponibilitate La comanda
105.02 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
 Tales from the Borderlands este un joc single-player, de aventura, creat si publicat de Telltale Games, compania care ne-a adus jocuri precum The Walking Dead, The Wolf Among Us si Game of Thrones. Ne-am obisnuit cu acestea din urma pentru poveste, drama, ne-am intristat si, odata cu Tales from the Borderlands, a venit momentul sa ne amuzam.Evenimentele din jocul episodic se petrec dupa cele din Borderlands 2, in acelasi stil umoristic. Saptamâna trecuta a fost lansat penultimul episod, intitulat Escape Plan Bravo, care ne prezinta, in continuare, aventurile lui Fiona si Rhys. Cei doi sunt obligati de catre Vallory sa infiltreze in sediul Hyperion de pe Helios si sa gaseasca cea de-a treia piesa pentru Gortys, cel mai simpatic robot si, in acelasi timp, cheia catre mult-cautatul Vault.

Ce aduce nou acest joc fata de celelalte marca Telltale? Poti interpreta 2 personaje, in paralel, vei lua decizii in locul lor si vei vedea aceeasi poveste din doua puncte de vedere. Poveste care incepe cu cei doi capturati de catre un om misterios, a carui identitate nu o vom afla momentan. Nu stim nimic nou legat de el, de planurile lui si cum a reusit sa-i prinda pe cei doi. Este ceva intrigant si atragator, evident, dar uite asa s-a terminat al patrulea episod si nu am aflat mai nimic nou.Episodul 4 pare a fi cel mai scurt dintre toate, cu maxim 2 ore de gameplay, si acela care dezvolta cel mai putin personajele si intriga. Fata de episodul 3, de exemplu, in care Athena este o influenta si o prezenta majora, in care actiunea nu lipseste, in al 4-lea episod se vorbeste mult si se fac destul de putine lucruri. Nu poti interactiona la fel de mult cu obiectele din jur, sa vezi cum i se nazare lui Jack sa le descrie. De asemenea, unele personaje interesante din trecut, precum Vaughn sau Athena, lipsesc si, ce-i drept, apar altele noi care le inlocuiesc, insa nu au un impact major. Nu ma intelege gresit, stiu ca nu este un joc de actiune si ideea este de a te uita, ca la un mini-film, insa cred ca Telltale putea dezvolta mult mai multe lucruri pentru a mentine avântul creat de primele 3 episoade.Spre deosebire de Borderlands 2, evenimentele din Tales from the Borderlands te fac sa il placi pe Jack. Este amuzant, dinamic si dezvoltatorii au extins o parte sensibila a acestuia. Vei vedea cum vorbeste despre Angel si te pune putin pe gânduri. Te ajuta atunci când ai nevoie si te face sa vezi partea "umana" a hologramei din capul lui Rhys. insa, evident, lucrurile iau o intorsatura destul de previzibila in acest ultim episod aparut. Planul, care initial parea perfect, se dovedeste a fi plin de erori si, in acest fel, suntem pusi fata in fata cu cel mai trist moment din toata seria.

Dar mai bine vorbim despre cel mai amuzant moment de pâna acum. Rhys se deghizeaza in Vasquez si revine pe Helios. insa contabilii Hyperion sunt suparati pe acesta, pentru cele 10 milioane de dolari pe care le-a furat, si asa incepe cea mai epica batalie cu arme imaginare pe care am vazut-o vreodata. invingator iese, in mod evident, Vasquez, impotriva a zeci de contabili, sub privirile dezamagitoare ale omului de serviciu care nu prea intelege ce se intâmpla.Desi nu aflam foarte multe lucruri noi, multe mistere au ramas nerezolvate si este un pic inspaimântor faptul ca trebuie sa mai apara un singur episod, Escape Plan Bravo are un sfârsit subit, care mie, personal, imi place. Ma pune pe gânduri, incep si speculez si astept cu nerabdare continuarea. Telltale Games trebuie sa revina in forta cu episodul 5, iar seria merita jucata din plin, chiar si numai pentru replicile amuzante, care nu lipsesc indiferent de situatie.

Escape Plan Bravo este un episod destul de scurt, cu câteva personaje importante lipsa si o intriga care nu prea se dezvolta. Cu toate acestea, insa, nu lipsesc câteva momente emotionante si in niciun caz cele amuzante care te vor face sa astepti cu sufletul la gura urmatorul episod.
Ce spun clientii despre Tales From The Borderlands Ps4 - VG30497

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Tales From The Borderlands Ps4 - VG30497
Suna-ne
Contact