Din cauza numarului mare de colete in procesare in depozite si a suprasolicitarii curierilor, in aceasta perioada coletele vor ajunge in 1-4 zile la dvs.
Va multumim pentru intelegere. Stati Safe!

Tomb Raider 6 The Angel Of Darkness Pc - VG50665

ProducatorEidosCod produsVG50665Disponibilitate La comanda
46.02 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
Tomb Raider: The Angel of Darkness introduce fanii seriei Tomb Rider intr-un joc de aventura familiar, plin de elemente clasice de explorare, puzzle-uri inteligente, o prezentare vizuala de exceptie si un simt foarte bun al prezentarii. E un joc ce vine cu miscari noi, un caracter jucabil nou si o poveste misterioasa ce se intinde pe multe capitole.

Lara insasi este infatisata intr-o lumina sumbra: fiind suspectata de crima, eroina se trezeste prinsa intr-o capcana ce ii depaseste cu mult cele mai sumbre asteptari. Faptul ca acum Lara are o personalitate bine definita, un caracter definit de trasaturi foarte bine conturate o face un personaj mult mai interesant, depasind caracteristicile ei de pana acum, laconic prezentare doar sub forma insusirilor ei fizice de invidiat.

Povestea incepe cu Lara Croft ce se ascunde de cativa ani, pastrand legatura doar cu fostul ei iubit, profesorul Von Croy. Acesta, traind in Paris accepta sa cerceteze cinci picturi Obscura din partea unui individ numit Eckhardt. Picturile, datand din secolul XV au o conexiune misterioasa cu artele negre, iar puterile lor combinate sunt dorite de catre o secta de practicanti ai cabalei.

In scurt timp, toti cei ce au intrat in contact cu cele cinci picturi incep sa moara in moduri misterioase iar lucrurile sunt inrautatite de faptul ca Lara il priveste pe dragul sau profesor incasand patru gloante in piept. Cine l-a omorat? Chiar Lara?! A fost sinucidere? Sau l-a omorat altcineva? Impersonand-o pe Lara va trebui sa raspunzi acestei intrebari, incercand sa rezolvi misterul celor cinci tablouri si sa-ti reabilitezi numele in acest proces.
Ce spun clientii despre Tomb Raider 6 The Angel Of Darkness Pc - VG50665

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Tomb Raider 6 The Angel Of Darkness Pc - VG50665
Suna-ne
Contact