Xcom 2 Xbox One - VG36393

Producator2KCod produsVG36393Disponibilitate La comanda
258.42 lei
Adauga o recenzie
Beneficii:Transport Gratuit > 299 leiBanii inapoi in 10 zile14 zile ReturLivrare 24/48h Luni – Sambata
Comenzi telefonice 9:00-18:00 Luni-Vineri
Descriere produs
XCOM 2 Xbox One este un joc de tip shooter lansat de 2K, disponibil din data de 9/30/2016 pentru PS4 si Xbox One.

XCOM 2 este o continuare la XCOM: Enemy Unknown, jocul de strategie premiat al anului 2012. Pamantul s-a schimbat si este sub dominatie extraterestra. Intampinand sorti imposibil va trebui sa reconstruiesti XCOM si sa aprinzi o rezistenta globala pentru a redobandi lumea si pentru a salva umanitatea.
 
XCOM pe fuga
Preia comanda Avenger, o ambarcatiune extraterestra de aprovizionare, stabilita la sediul central XCOM. Noul gameplay iti da posibiltatea sa decizi unde sa-ti indrepti echipa de atac, cum sa cresti suportul din partea populatiei si cand sa lupti cu contra-operatiunile inamice.


 
Recruteaza luptatori pentru rezistenta
Patru clase de soldati, fiecare cu arborele lor de aptitudini; vei avea posibilitatea sa creezi soldati specialisti pentru planul tau tactic.
 
Tactici de lupta guerilla
Noile sisteme de gameplay ofera mai multa flexibilitate tactica in lupta. Foloseste ascunderea pentru a pandi patrulele inamice. Jefuieste inamicii pentru unelte si artefacte pretioase. Salveaza VIP-urile si camarazii cazuti, carandui spre un punct de extractie.
 
Noi inamici
Un spectru divers de inamici de la specii noi si puternice de extraterestri pana la ADVERT, aplicatori ai stapanirii extraterestre, ofera o provocare tactica distincta.


 
Cerceteaza, Dezvolta si Imbunatateste
Configureaza si construieste camere pentru a XCOM un nou randament pe campul de lupta. Foloseste cercetatorii si inginerii pentru a cerceta, dezvolta si imbunatateste armele si armura pentru a-ti configura tactica preferata.


 
Fiecare misiune este o provocare unica
Du-te in misiuni in jurul lumii, de la locuri salbatice pana in inima metropolelor controlate de extraterestrii si pana in adancimea instalatiilor extraterestre. Sunt combinatii virtual infinite de harti, misiuni si scopuri.
 
Angajeaza-te in head-to-head multiplayer
Amesteca si potriveste echipe de oameni si extraterestri si lupta-te in harti head-to-head sau generate aleatoriu.

Ce spun clientii despre Xcom 2 Xbox One - VG36393

Nu sunt opinii despre acest produs.

Istoricul tau de navigare

Xcom 2 Xbox One - VG36393
Suna-ne
Contact