Ce tip de saltele pentru copii sa aleg?

Mai ales in preajma sarbatorilor, nu ezitati sa le oferiti copiilor dumneavoastra un confort sporit. Cadoul perfect nu se traduce doar prin hainute sau jucarii. Le puteti oferi si posibilitatea de a avea un somn cat mai placut. Probabil ca va intrebati cum e posibil acest lucru.

Raspunsul vine de la BebeNou. Magazinul online de hainute pentru copii vine cu o oferta de nerefuzat. Astfel, veti avea posibilitatea sa cumparati saltele de calitate pentru copiii dumneavoastra alegand dintr-o gama variata. De exemplu, salteaua Cocos Confort a fost proiectata in asa fel incat sa asigure o pozitie sanatoasa in timpul somnului.

Peste miezul din burete ce asigura un confort sporit copiilor dumneavoastra se afla un asternut de bumbac ce ofera o eleganta deosebita produsului. De asemenea, fibra de cocos permite o aerisire mai buna a saltelei, pastrandu-se astfel suprafata neteda si ferma. Saltelele comercializate de bebenou.ro au o garantie de 24 de luni si sunt fabricate in UE.

Saltelele pentru bebelusi si copii sunt de trei feluri. Cele pe baza de fibre naturale (fibra de cocos), saltele cu spuma si cele cu arcuri.

Saltele pe baza de fibra de cocos sunt recomandate si de catre medici, acestea fiind suta la suta naturale, iar parintii vor avea garantia ca cei mici nu isi vor petrece o buna parte din timp intr-un mediu sintetic

. Saltelele cu spuma sunt mai usoare decat cele din fibra de cocos si sunt fabricate, de obicei, din poliuretan.

Spre deosebire de saltelele din fibra de cocos, cele cu spuma sunt acoperite de PVC, ceea ce constituie un dezavantaj major in timpul zilelor si noptilor toride de vara. Astfel, copilul va transpira mai mult in timpul somnului atunci cand folositi o saltea cu spuma.

Exista insa si saltele cu spuma cu guri de ventilare tocmai pentru a preveni transpiratia si a elimina bacteriile.

Saltelele cu arcuri se gasesc din ce in ce mai greu pe piata din Romania, mai ales in magazinele care comercializeaza articole pentru copii, in special din cauza pretului mai ridicat.

De obicei, saltelele cu arcuri sunt folosite de catre adulti.

Un aspect important atunci cand vreti sa cumparati o saltea pentru copii o constituie dimensiunea. Aceasta trebuie sa se potriveasca perfect cu cea a patutului si sa le ofere copiilor confortul mult dorit.

Specialistii din domeniu recomanda in general ca saltelele pentru copii sa se achizitioneze din magazinele de specialitate, iar produsele sa aiba o garantie de 2 ani.

Comments

  • RaduBalan
    17/06/2021

    Bune sfaturile, trebuie sa fii atent cand cumperi o saltea pentru copii.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.