Compatibilitate lapte praf HIPP HA Combiotic (HA 1/ HA 2) cu Espressorul Pro Advanced

Aprilie 2023.

In ultima vreme am scris mai multe articole despre formulele de lapte praf aparute pe piata din Romania, cu intentia de a raspunde la intrebarile mamicior si tinerilor parinti care isi hranesc copiii cu lapte praf si au apelat la ajutorul espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced.

Multi dintre ei ne scriu si ne intreaba daca sunt compatibile anumite formule de lapte praf cu respectivul aparat de lapte praf.

-In 99, 9% dintre formulele de lapte praf de pe piata din Romania se potrivesc cu espressorul, iar noi le comunicam setarea pe butonul de pudra (formule care sa nu se potriveasca sunt foarte putine, au fost identificate doar 4-5 formule la nivel european care nu s-au potrivit).

-Noul espressor de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza ofera posibilitatea calibrarii formulelor de lapte praf direct in Romania, in service-ul BabyBrezza Romania astfel incat toate formulele de lapte praf de pe piata sunt calibrate local de catre baietii de la service.

In cele ce urmeaza urmeaza sa scriu despre formulele de lapte praf HIPP HA Combiotic HA1 / HA2 care au fost calibrate si se potrivesc cu espressorul de la BabyBrezza Formula Pro Advanced (vedeti mai jos setarile formulelor pe butonul de pudra).

Stetarea pe butonul de pudra HIPP HA Combiotic HA 1 este 4

HIPP (RO) HA Combiotic etapa HA 1 setarea 4

 

 

Iar pentru HIPP HA Combiotic HA 2, setarea pe butonul de pudra este 5

HIPP (RO) HA Combiotic etapa HA 2  setarea 5

 

 

Cum setati butonul de pudra pe Espressorul Formula Pro Advanced BabyBrezza:

Prin setarea butonului de pudră, veți regla cantitatea de lapte praf în raport cu cupa dvs. de măsurare și densitatea formulei. Simplu spus, fiecare apăsare pe butonul de pudră de la 1 la 10 va mări cantitatea de pudră din interiorul aparatului, astfel încât să se potrivească cu cantitatea cupei din cutia de lapte praf.

Dacă setați corect butonul de pudră, aparatul dozează pudra mai precis decât o puteți face manual.

Calibrarea formulelor noi se face prin efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, urmând instrucțiunile de pe cutie.

În general, pe cutiile de lapte praf se indică să razuiti cupa de marginea cutiei, însă această metodă poate duce la adăugarea de 0,6-0,8-1 g de pudră în plus, deoarece pudra se compactează în cupă.

Chiar dacă formula făcută manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, se incadreaza in toleranța de 1 g la 60 ml.

Aparatul adăuga automat o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea totală de lapte praf dorită.

INFORMATIE UTILA:

Datorită faptului ca in ultima perioada au aparut multe noi formule de lapte praf pe piata, iar unele dintre cele vechi au fost îmbunătățite, vă recomandăm să trimiteți o poză cu ambalajul de lapte praf pentru a va putea ajuta si confirma setarea butonului de pudra,  la numarul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro

-Acest material a fost scris in luna aprilie a anului 2023, cu scopul de a împărtăși experiența noastră ca utilizatori ai dispozitivului BabyBrezza pentru lapte praf, împreună cu informații utile obținute de la tehnicienii care ajustează formulele noi pentru dispozitivul Formula Pro Advanced, care sunt disponibile în România. Scopul acestui material este de a oferi sfaturi și informații de orientare pentru părinți.

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings