Culoarea, expresia copilului!

Cum se remarca o mamica cu stil intr-un grup? Nu stii raspunsul la aceasta întrebare?

Oana Tanov, o specialista in moda ne impartaseste din parerile sale, citeste mai jos.

Copilul este propria reflexie a stilului mamei, iar modul în care este acesta îmbracat si accesorizat confera o imagine placuta si o estetica deosebita.

O mamica pe lânga iubire si grija constata, trebuie sa ofere copilului stil.

Îmbracamintea este un element important, pentru ca defineste atât bunul gust al parintelui, cât si personalitatea copilului.

Fetita sau baietelul nu se diferentiaza doar prin atitudine si comportament, ei se remarca prin forma, culoarea hainelor.

Mamicile ar trebui trebui sa renunte la vechile clisee (albastru la baieti si roz la fetite) pentru a crea o imagine puternica a copiilor.

Paleta de culori este variata si acestea au de unde alege, rosul, pentru un copil cu personalitate puternica, alb, pentru a sublinia gingasia si inocenta, negrul, ar trebui evitat, este prea batrânicios pentru un copil, albastrul, este culoarea care îi îndulceste trasaturile, galben, reflecta energia, violetul sugereaza eleganta, verdele reprezinta prospetimea, dar si calmul unui copil, maro, este preferabil pentru copii seriosi si calmi, iar gri este o culoarea prea prafuita pentru îmbracamintea fetitelor si a baieteilor.

Atunci când o mamica este la cumparaturi cu puiutul ei ar trebui sa îi ceara parerea acestuia în ceea ce priveste culoarea hainelor, pentru a întelege preferinta pentru anumite culori, pentru a-i canaliza simtul estetic spre bun gust.

Copilul trebuie sa se simta bine în hainele si culorile pe care le poarta, pentru ca acestea mai târziu îi vor influenta personalitatea si îi vor forma aptitudinile si caracterul.

Culorile trebuie sa fie cât mai vii si expresive, pentru a-i crea copilului o stare de confort, dar si o atmosfera cât mai familiara.

Tonurile folosite influenteaza chiar daca nu ne dam seama modul de perceptie al omului, implicit al unui copil.

Veselia si modul de manifestare al copilului este determinat de confortul hainelor, implicit de culoarea acestora.

Renuntarea la culorile tipicare, roz la fetite si albastru la baieti, creaza în rândul mamicilor o gama larga de alegeri noi vestimentare, dar le ofera posibilitatea dea a-si testa bunul gust pe copilasi, acestia fiind propria lor reflexie.

Culorile sunt importante în alegerea vestimentatiei copilului, deoarece îi creeaza acestuia o stare de spirit benefica, iar în momentul în care mamica îl întreaba ce hainute i-ar placea sa îmbrace, deja îi canalizeaza afinitatea spre anumite selectii.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.