Cum se viziteaza un bebelus

Unii dintre noi credem ca este simplu sa vizitezi un bebelus, ca este la fel ca orice alta vizita. Dar nu este asa, exista anumite reguli ce trebuie respectate:
  1. In casa bebelusului nu se vine pe nepusa masa, se intreaba cand si pana cand se poate face vizita pentru a nu interfera cu programul familiei.
  2. Cand vizitezi un bebe este necesar sa fi punctual. Daca ai discutat o anumita ora cu parintii, atunci la ora respectiva trebuie sa fi in fata usii.
  3. O sa iti doresti sa aduci ceva bebelusului, si este foarte bine, daca nu vrei neaparat sa fie o surpriza, poti telefona sa intrebi ce anume are nevoie. Ai putea sa alegi Baby Milestone Blanket cu doua fete pentru fotografierea bebelusului sau un set Stickere pentru Fotografii copii Funny Animals.
  4. Daca de obicei oferi cadou bani, nu fa asta, este ok sa oferi bani parintilor, dar pentru bebelus sunt o sursa de microbi.
  5. Cand pasesti in casa copilului in primul rand te duci si te speli bine pe mani pentru a nu transmite microbi bebelusului.
  6. In cazul in care esti racit evita sa vizitezi bebelusul. Daca ai fost racit de curand anunti parinti si vezi daca este ok vizita.
  7. Cand vizitezi un bebelus nu te da cu parfum. Daca nu era planuita vizita, asta este se mai intampla. Dar bebe te place mai mult fara.
  8. In cazul in care vrei sa vizitezi famila cat inca sunt in maternitate, este bine sa suni si sa intrebi inainte deoarece primele 2 zile sunt foarte obositoare si este posibil sa nu fie o placere vizita. 
  9. Tot asa si in primele 2 zile de cand se intorc de la maternitate.
  10. Nu uita ca parintii sunt foarte obositi si este posibil sa nu fi avut timp sa rezolve treburile de zi cu zi, asa ca ar fi frumos sa intrebi daca nu cumva au nevoie de ceva.
  11. Daca mama a nascut prin cezariana abtinete sa faci glume. Este foarte dureros daca incepe sa rada.

Nu este asa ca nu v-ati gandit la aceste aspecte inainte de a vizita un bebelus (aviz celor ce nu au copii). :)

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.