Curatarea robotului de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker

Robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker este un foarte bun ajutor la gatirea mancarurilor pentru copilul tau atunci cand incepi diversificarea, insa ca orice aparat are nevoie de curatare.

Pentru siguranta ta, intotdeauna inainte de curatare deconecteaza One Step Baby Food Maker de la sursa de curent electric. Pentru a-l folosi cu placere de fiecare data, inainte si dupa utilizare, curata aparatul, pungile alimentare si palniile pentru reumplere. Te ajuta mult faptul ca vasul, lama si capacul vasului pot fi curatate in masina de spalat vase si pot fi, de asemenea, spalate cu apa calda si detergent.
Totusi este contraindicat sa folosesti bureti abrazivi pentru a curata componentele Baby Brezza One Step Baby Food Maker. Dar placa de incalzire din opal inoxidabil poate fi curatata cu un burete abraziv pentru a elimina depunerile de calcar.
Atentie! Evita sa cureti arborele de rotire in masina de spalat vase. Iti recomandam ca baza si arborele de rotire sa fie sterse exclusiv cu o carpa umeda.
Iti recomandam curatarea regulata a rezervorului de aburi pentru a preveni deteriorarea aparatului din cauza depunerilor de calcar.
Trebuie sa acorzi atentie tipului de apa utilizat si cantitatii de calcar formata fiindca aceste aspecte vor decide frecventa curatarii.
Iti recomandam sa adaugi in aparat 80 ml de otet alb si 80 ml de apa distilata ca apoi sa o lasi peste noapte. Ulterior elimina apa si otetul din aparat. Reumple rezervorul pentru abur cu apa, conecteaza aparatul si seteaza-l pentru un ciclu de abur de 15 minute. Clateste cu apa pentru a elimina gustul de otet ramas apoi elimina orice rest de apa si reumple inainte de a gati. Evita curatarea robotului de bucatarie cu substante chimice si apeleaza la un service autorizat pentru orice alta interventie asupra aparatului. Respecta pasii din imaginile alaturate daca doresti sa indepartezi apa nedorita din rezervorul pentru aburi.

Baby Brezza One Step Baby Food Maker

 

Pungile alimentare folosite de robotul de bucatarie Baby Brezza One Step Baby Food Maker au nevoie de curatare. Pungile alimentare si palniile pentru umplere usoara pot fi curatate in masina de spalat vase. Curatati cu atentie punga alimentara cu detergent si apa. Nu utilizati bureti abrazivi pentru curatarea pungilor alimentare si a palniilor pentru umplere usoara. Lasati piesele sa se usuce complet inainte de depozitare.One Step Babybrezza

 

Demontarea si inlocuirea arborelui de rotire se face urmand cu atentie cateva etape. Scoateti arborele de rotire din vas inainte de a-l curata. Pentru a-l indeparta, rasuciti capacul din partea inferioara a vasului in sens invers acelor de ceasornic. Stergeti aceasta componenta cu o carpa umeda.Baby Brezza One Step Baby Food Maker

Nu spalati arborele de rotire in masina de spalat vase. Nu miscati garnitura arborelui de rotire in timpul curatarii. Pentru a reinstala arborele de rotire, repozitionati capacul din partea inferioara a vasului rasucind in sensul acelor de ceasornic. Asigurati-va intotdeauna ca arborele de rotire al robotului de bucatarie One Step Baby Food Maker Deluxe de la BabyBrezza si garniturile acestuia sunt introduse corect si blocate in pozitie pentru a putea preveni deteriorarea vasului si a bazei apratului.