Diferentele dintre Espressorul Formula Pro Advanced si Espressorul Formula Pro MINI

Dacă ești o proaspata mămică și cauți un mod eficient de a pregăti laptele praf pentru micuțul tău, te-ai putea întreba care dintre modelele Baby Brezza Formula Pro Advanced și Formula Pro MINI ți se potrivește mai bine. Ei bine, să aruncăm o privire asupra caracteristicilor fiecărui model și diferențelor dintre ele pentru a te ajuta să iei decizia potrivită.

Formula Pro Advanced

Principalele sale caracteristici sunt:

  1. Preparare automată și rapidă a biberonului în câteva secunde, cu o singură apăsare de buton.
  2. Opțiuni multiple de setare a temperaturii apei :
  • temperatura camerei
  • temperatura apropiată corpului:
  • temperatura mai mare decât cea a corpului: e o temperatura reglata din termostat – incalzeste pana la 43 de grade si opreste termostatul, treptat treptat apa va ajunge la 40° si va porni din nou incalzirea ei (astfel incat sa dizolve si formulele mai grase – cele hipoalergenice, cele din lapte de capră, etc).
  1. Permite selectarea cantității dorite de lapte praf (60, 90, 120, 180, 240 sau 300 ml).
  2. Capacitatea de a doza doar apa, optiune ce NU se regaseste la versiunea MINI.
  3. Rezervor de apă de 1.5 litri.
  4. Compatibilitate cu aproape toate formulele de lapte praf de pe piață.
  5. Design igienic, cu compartiment etanș pentru laptele praf.
  6. Compatibilitate cu toate tipurile de biberon, suportul biberonului se regleaza pe inaltime astfel incat sa nu se risipeasca pudra
  7. Ușor de folosit și curățat, cu piese detașabile.

 

Formula Pro MINI

  • este o versiune mai compactă și simplificată a espressorului Formula Pro Advanced.
  • este ideal pentru călătorii și pentru părinții care au nevoie de un aparat mai mic.

Caracteristicile sale principale includ:

  1. Design compact, cu 30% mai mic decât Formula Pro Advanced.
  2. Compatibilitate cu toate tipurile de biberon și majoritatea mărcilor de lapte praf (aparatul fiind mai mic, mai compact, suportul de biberoane se poate aseza doar in doua pozitii)
  3. Permite selectarea cantității dorite de lapte praf (60, 90, 120, 180, 240 sau 300 ml).
  4. Prepară laptele doar la temperatura corpului, fără opțiuni suplimentare de temperatură (posibil ca unele pudre mai grase mai untoase sa lase mai multe particule in palnia de amestecare insa fara a influenta alimentatia copilului).
  5. Simplu și ușor de utilizat.

 

 

Diferențele Cheie

  • Dimensiune și Portabilitate: Formula Pro MINI este mai compact și mai potrivit pentru călătorii, în timp ce Formula Pro Advanced este mai potrivit pentru utilizarea zilnica, acasă.
  • Setări de Temperatură: Formula Pro Advanced oferă mai multe opțiuni de temperatură, ceea ce îl face mai versatil pentru diferite tipuri de formule de lapte praf.
  • Funcționalitate: Formula Pro Advanced are funcții adiționale, cum ar fi capacitatea de a doza doar apa (aceasta optiune este utila atat pentru trecerea treptata de la o formula la alta, cat si la golirea rezervorului interior de apa, fara sa fie nevoie sa golim vasul de pudra ca in cazul MINI).

 

Ambele modele sunt excelente opțiuni pentru părinți, însă alegerea dintre ele depinde de nevoile specifice ale fiecărei familii. Formula Pro Advanced este ideal pentru cei care doresc mai multe funcții și setări, în timp ce Formula Pro MINI este perfect pentru părinții care călătoresc frecvent.

Mai multe detalii și informații​, aici.