Espressorul BabyBrezza este compatibil cu laptele praf Babybio?

Informatiile pe care le gasiti in articolul curent au fost publicate in ianuarie 2021. Pentru date actualizate va recomandam sa accesti portalul oficial babybrezza.com unde gasiti lista completa cu formulele de lapte compatible cu espressorul Formula Pro Advanced. Pentru acest lucru accesati formularul online la adresa mentionata, selectati espressorul Formula Pro Advanced, apoi Uniunea Europeana, alegeti brandul folosit si tipul de formula – selectati formula generica, urmeaza apoi stage/varsta si setarea/la ce numar este configurata formula.

Printre brandurile de lapte praf foarte apreciate se afla Babybio. Formulele de lapte Babybio sunt: Caprea Au Lait De Chèvre, Optima si Primea.

formule lapte praf Babybio

 

Formula Babybio Caprea Au Lait De Chèvre are setarea cu numarul 5 pentru toate cele trei etape: 1(de la nastere), 2 (intre 6 si 12 luni) si etapa 3(intre 10 si 36 luni).

Caprea Au Lait De Chèvre

 

Formula Babybio Optima are setarea 5 pentru etapele 1 si 2.

Babybio Optima

 

De asemenea, formula Babybio Primea are setarea 5 pentru etapele 1 si 2.

Babybio Primea

 

 

Lista actualizata cu formulele si setarile espressorului Formula Pro Advanced BabyBrezza o puteti consulta aici. Este recomandat sa verificati sursa oficiala de la babybrezza.com fiindca periodic formulele pot sa se modifice ca densitate si sa apara altele noi. Au existat situatii in care espressorul nu a fost compatibil cu formula folosita in prima luna, dar a fost compatibil cu restul de formule folosite de mamica pana la 2 ani, potrivit experientelor noastre ca utilizatori de aparat si a feedback-ului primit de la parinti.

Verificati lista formulelor compatibile inainte de achizitionarea aparatului, odata folosit aparatul intra pe garantie, nu se poate returna.

<< In conformitate cu Legea nr 449/din 12 noiembrie 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora Publicate in Monitorul Official, partea 1 nr 812 din 18 noiembrie2003 in vigoare de la 1 ianuarie 2007.

ATENTIE! ODATA DESIGILAT SI FOLOSIT, PRODUSUL NU POATE FI RETURNAT. ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR, ART. 16 „Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator”>>

VERIFICATI CU ATENTIE CA LAPTELE PRAF PE CARE IL FOLOSITI SA FIE COMPATIBIL CU APARATUL.

Odata desigilat si folosit produsul intra pe garantie (24 de luni).