Espressorul BabyBrezza este compatibil cu laptele praf Babybio?

Februarie 2024
Datorită faptului ca in ultima perioada au aparut multe noi formule de lapte praf pe piata, iar unele dintre cele vechi au fost îmbunătățite, vă recomandăm să trimiteți o poză cu ambalajul de lapte praf pentru a va putea ajuta si confirma setarea butonului de pudra,  la numarul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro

Acest material a fost scris cu scopul de a împărtăși experiența noastră ca utilizatori ai dispozitivului BabyBrezza pentru lapte praf, împreună cu informații utile obținute de la tehnicienii care ajustează formulele noi pentru dispozitivul Formula Pro Advanced, care sunt disponibile în România. Scopul acestui material este de a oferi sfaturi și informații de orientare pentru părinți.

Printre brandurile de lapte praf foarte apreciate se afla Babybio. Formulele de lapte Babybio sunt: Caprea Au Lait De Chèvre, Optima si Primea.

Formula Babybio Caprea Au Lait De Chèvre are setarea cu numarul 5 pentru toate cele trei etape: 1(de la nastere), 2 (intre 6 si 12 luni) si etapa 3(intre 10 si 36 luni).

Caprea Au Lait De Chèvre

Forumula Optima:

 

De asemenea, formula Babybio Primea are setarea 5.

 

Lista actualizata cu formulele si setarile espressorului Formula Pro Advanced BabyBrezza o puteti consulta aici. Este recomandat sa verificati sursa oficiala de la babybrezza.com fiindca periodic formulele pot sa se modifice ca densitate si sa apara altele noi. Au existat situatii in care espressorul nu a fost compatibil cu formula folosita in prima luna, dar a fost compatibil cu restul de formule folosite de mamica pana la 2 ani, potrivit experientelor noastre ca utilizatori de aparat si a feedback-ului primit de la parinti.

Verificati lista formulelor compatibile inainte de achizitionarea aparatului, odata folosit aparatul intra pe garantie, nu se poate returna.

In conformitate cu Legea nr 449/din 12 noiembrie 2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora Publicate in Monitorul Oficial, partea 1 nr 812 din 18 noiembrie2003 in vigoare de la 1 ianuarie 2007.

ATENTIE! ODATA DESIGILAT SI FOLOSIT, PRODUSUL NU POATE FI RETURNAT. ACEST PRODUS ESTE EXCEPTAT DE LA RETUR, POTRIVIT OUG 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR, ART. 16 „Sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce priveste contractele la distanta urmatoarele:

– furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator”>>

VERIFICATI CU ATENTIE CA LAPTELE PRAF PE CARE IL FOLOSITI SA FIE COMPATIBIL CU APARATUL.

Odata desigilat si folosit produsul intra pe garantie (24 de luni).

 

Update: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings