Espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced inlocuieste cu succes vechiul aparat

Espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza, aparatul pentru prepararea formulei de lapte praf inlocuieste cu succes vechiul Formula Pro. Avantajele si noile optiuni fac diferenta. Ajutorul pe care il ofera mamicilor in prepararea biberonului pentru bebelusi devine din ce in ce mai mare.  Va recomandam espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced care prepara automat biberonul pentru bebelusul dumneavoastra la jumatate din timpul de preparare folosit de Formula Pro.

Ambele aparate masurau in locul mamicii, apa si pudra de lapte praf, le amestecau la temperatura si consistenta recomandata (in raport de tipul de lapte praf folosit);

Noul espressor Formula Pro Advanced prezinta trei setari pentru temperatura apei:

–  setarea 1 este la temperatura camerei;

–  setarea 2 se raporteaza la o temperatura apropiata corpului, in jur de 36 grade Celsius, fiind setarea folosita de majoritatea formulelor;

–  setarea 3 se face la o temperatura mai mare decat cea a corpului pentru formulele mai grase/untoase. Este vorba aici despre formulele hipoalergenice si cele din lapte de capra. Gasiti pe cutia de lapte praf la ce temperatura este recomandata prefararea formulei pe care o folositi.

In plus, Formula Pro Advanced de la BabyBrezza poate doza sau distribui doar apa (vechiul expressor nu avea aceasta setare).

Ambele modele de aparate au capacitatea rezervorului de 1.5 L suficienta pentru a prepara mai multe de biberoane (in cazul in care aveti gemeni).

De asemenea, in cazul noului model, formula este masurata de espressor, fara a exista pericolul de a gresi dozajul prin adaugarea unei cantitati incomplete de pudra, cum de multe ori se intampla la prepararea manuala (masurat, dozarea manuala se face destul de des cu abateri de 0.3-0.5 g).

Un aspect foarte important este acela ca espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced, ca si predecesorul sau,  este un produs igienic, laptele praf fiind depozitat etans,  intr-un recipeient deschis doar pentru reumplere (aprox o data pe saptamana).

Daca expressorul de lapte praf Formula Pro poate fi folosit cu aprox 600 de tipuri de lapte praf, Formula Pro Advanced este compatibil cu aproape toate formulele de lapte praf, inclusiv cele hipoalergenice, mai grase.

Unele pudre se pot dizolva mai greu si va fi necesara agitarea biberonului conform indicatiilor de pe cutia formulei de lapte praf. Se poate consulta lista de formule pe site-ul BabyBrezza, sunt doar cateva Non-Compatibile.

Noul expressor este multifunctional, are capac cu blocare de siguranta, permite preparare mai rapida, foloseste butoanele care lumineaza ceea ce este util noaptea, detine control al temperaturii apei si are capac detasabil.

Expresorul_Formula_Pro

Formula Pro (vechiul espressor)

Formula Pro Advanced (noul espressor)

Vechiul expressor putea prepara:  60, 120, 180, 240 sau 300 ml. Fata de acesta, noul aparat poate doza 9 cantitati: 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 sau 300 ml,  cu alte cuvinte permite setarea din 30 in 30 de ml (incepand cu 60 ml dozarea minima pentru o calibrare corecta a formulei).

Noul model vine cu un rezervor de aceeasi capacitate, anume 1.5 L si cu o garantie de 24 de luni, la fel vechiul espressor.

Ambele modele de espressoare au compartiment pentru lapte praf si apa detasabile si palnie de amestecare detasabila, usor de curatat.

Recomandam ca inainte de folosire sa cititi cu atentie intructiunile de montare si folosire, va ajuta si la o mai mare siguranta in utilizarea aparatului, si in a-i asigura aparatului utilizarea si intretinerea corespunzatoare.