Espressorul de lapte praf Formula Pro de la BabyBrezza

Pierzi prea mult timp pentru prepararea manuala a laptelui pentru bebelusul tau?
Magazinul nostru iti prezinta solutia: Espressorul de lapte praf Formula Pro!
Produsul foloseste tehnologia moderna pentru a masura si amesteca apa si laptele praf la temperatura perfecta pentru copilul tau (aproximativ 37 °C), oferindu-i consistenta ideala.

In cateva secunde, biberonul cu lapte de o calitate ridicata va fi pregatit pentru cel mic, totul doar prin apasarea unui singur buton!
Laptele praf si apa sunt depozitate în compartimente etanşe direct în expresor, astfel totul va fi deja pregatit atunci cand copilului i se va face foame.

Avantajele Expressorului Formula Pro de la Baby Brezza:
  • Expresorul de lapte praf este compatibil cu sticle de diferite forme si marimi, astfel veti putea folosi biberoane de 60, 120, 180, 240 sau 300 ml;
  • Expresorul functioneaza cu toate tipurile si brandurile de lapte praf. Precizia cu care acesta masoara si amesteca apa cu laptele praf pentru a-i oferi consistenta dorita, neplacutele bule de aer, va transforma viata agitata a parintilor intr-una linistita, fara griji;
  • Compartimentul pentru lapte praf are o capacitate de 700 de grame, fiind suficient pentru umple 20 de biberoane de 240 ml, iar compartimentul pentru apa poate stoca 1.5 litri de apa, mentinand-o la temperatura corpului, pentru a oferi sticla perfecta de lapte.
  • Expresorul Formula Pro este foarte usor de curatat, iar compartimentele cu apa si lapte praf sunt detaşabile si le puteti utiliza fara probleme;
  • Design-ul versatil si dimensiunile reduse ale expresorului il fac un produs excelent pentru parintii iubitori de calatorii.
  • Greutatea sa de doar 2,6 kg ii confera avantajul de a fi transportat intr-un simplu rucsac.

Espresorul de lapte praf Formula PRO este un aparat de preparat lapte praf pentru bebelusi, un produs revolutionar menit sa iti simplifice viata ca parinte!

Este un produs recomandat in special familiilor care au gemeni, mamicilor care nu-si permit sa alapteze din motive din sanatate, in locuintele familiilor active, mai ales atunci cand timpul este pretios, iar copilul ramane uneori cu bunica, bona sau o ruda.

Lasa-ne un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.