Este compatibil Espressorul Formula Pro Advanced cu formula de lapte praf HIPP Antireflux?

Mai 2023.

Acest articol a fost scris in luna mai a anului 2023, avand scopul de a da share experientei noastre ca si utilizatori ai espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza, precum si impartasirea experientei celor ce s-au ocupat de calibrarea pe aparat a formulelor de lapte praf (disponibile in Romania). Scopul articolului este de a oferi sfaturi și informații de orientare pentru părinți.

In cele ce urmeaza, pentru ca multi parinti ne scriu si ne intreba despre aceasta formula de lapte praf, vom posta aici setarea formulei de lapte praf de la HIPP Antireflux.

Aceasta este o formula deja calibrata pe espressorul Formula Pro Advanced de la Baby Brezza.

In urma testelor facute de catre baietii de la BabyBrezza Romania, formula este compatibila cu aparatul de lapte praf Formula Pro Advanced. Vedeti mai jos setarea formulei pe butonul de pudra.

Pentru Formula de lapte praf HIPP Antireflux, avem setarea 4 pe butonul de pudra.
HIPP Antireflux  setarea 4

-Acum, noua versiune a espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza (modelul vechi Formula Pro nu se mai fabrica din 2019) are ca avantaj si optiunea de a calibra local formulele de lapte praf, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa fie expediate cutiile de lapte catre Baby Brezza Europa (Franta) iar formulele de lapte praf care apar pe piata din Romania pot fi acum calibrate direct in service-ul celor de la BabyBrezza Romania.

Pentru a vă putea ajuta și a confirma setarea butonului de pudră, vă recomandăm să trimiteți o poză cu ambalajul de lapte praf la numărul de WhatsApp 0720.831.688 în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro. Deoarece au fost lansate pe piață multe noi formule de lapte praf și unele dintre cele vechi au fost îmbunătățite recent, informațiile din poza trimisă ne vor ajuta să vă recomandăm cea mai potrivită setare a butonului de pudră. 

In cazul in care sunteti cu bebelusul dvs. la diversificare puteti beneficia de pachetul Bebe Start – Espressor lapte Formula Pro Advanced + Robot One Step Baby Food Maker Deluxe de la Baby Brezza, click aici.
Setarea formulei pe butonul de pudra (aparat lapte praf Formula Pro Advanced BabyBrezza):

Prin setarea butonului de pudră, veți regla cantitatea de lapte praf în raport cu cupa dvs. de măsurare și densitatea formulei. Simplu spus, fiecare apăsare pe butonul de pudră de la 1 la 10 va mări cantitatea de pudră din interiorul aparatului, astfel încât să se potrivească cu cantitatea cupei din cutia de lapte praf.

Dacă setați corect butonul de pudră, aparatul dozează pudra mai precis decât o puteți face manual.

Calibrarea formulelor noi se face prin efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, urmând instrucțiunile de pe cutie.

În general, pe cutiile de lapte praf se indică să razuiti cupa de marginea cutiei, însă această metodă poate duce la adăugarea de 0,6-0,8-1 g de pudră în plus, deoarece pudra se compactează în cupă.

Chiar dacă formula făcută manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, se incadreaza in toleranța de 1 g la 60 ml.

Aparatul adăuga automat o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea totală de lapte praf dorită.

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings