Este compatibil Espressorul Formula Pro Advanced cu Formula Nestle Little Steps?

Ianuarie 2023. Dupa cum v-am obisnuit deja, urmeaza sa raspundem la intrebarile cele mai recente adresate noua de catre mamici, iar azi vom raspunde la intrebarea: daca este compatibil Espressorul Formula Pro Advanced cu formulele de la Nestle Little Steps?

Raspunsul este ca sunt compatibile.

Noul Espressor Formula Pro Advanced dispune de calibrare in service, locala, facuta de catre baietii de la BabyBrezza Romania (toate formulele noi calibrate in Romania sunt comunicate catre Babybrezza Europa). BabyBrezza Europa se ocupa sa centralizeze toate formulele noi care apar in Europa si periodic le actualizeaza in site-ul lor, la care puteti avea acces dand un click pe link-ul de mai jos:

Apasa aici pentru setarile formulelor calibrate pe aparatul Formula Pro Advanced – Baby Brezza

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie exact cat aveti cupa in cutie). Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual. Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face exact cat scrie pe cutie.

Tot pe cutia de lapte scrie ca toleranta sau abaterea acceptata faar a influenta alimentatia copilului este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula si iese un pic mai groasa, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore.

Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Setarea pe aparat pe butonul de pudra pentru formula Nestle Little Steps de etapa 1, este 5;

Nestle (RO) Little Steps 1 5

Pentru Nestle Little Steps de etapa a 2 a, setarea este la fel 5;

Nestle (RO) Little Steps 2 5

 

Iar pentru Nestle Little Steps de etapa a 3 a, setarea pe aparat este 6.

Nestle (RO) Little Steps 3 6

 

Pentru alte informatii si detalii despre Espressorul Formula Pro Advanced, apasati aici.

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings