Este compatibil Nutricia Aptamil ProFutura Duo-Biotik cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Ianuarie 2023. Suntem intrebati frecvent daca Espressorul Formula Pro Advanced este compatibil cu formulele de lapte praf de la (Nutricia) Aptamil ProFutura Duo-Biotik.

Raspunsul este, da, este compatibil.

Espressorul Formula Pro Advanced de la BabyBrezza are care avantajul ca se poate face calibrarea noilor formule local, direct de catre baietii de la BabyBrezza Romania (care dupa ce au calibrat  formulele cele mai recente le trimit catre BabyBrezza Franta Рdistribuitor in Europa, doar ca BabyBrezza Europa centralizeaza de obicei toate fomulele aparute in Europa in ultima luna ca mai apoi sa fie actualizata lista formulelor de pe site) asa ca uneori formulele noi le avem deja calibrate pe aparat si stim deja setarea inainte de a fi publicate pe site-ul BabyBrezza.

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie la fel de mare ca aveti cupa in cutia de lapte).

Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual. Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face cat scrie pe cutie ca are cupa. Insa tot pe cutia de lapte scrie de obicei ca abaterea / toleranta acceptata fara a influenta alimentatia copilului este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore. Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Puteti verifica daca formulele au aparut pe site ul celor de la BabyBrezza Europa dand click aici.

  • Pentru Nutricia Aptamil ProFutura Duo-Biotik etapa 1 (0-6 luni lapte de inceput), setarea pe aparat este 5.
Nutricia Aptamil (RO) ProFutura Duo-Biotik 1 5

  • Nutricia Aptamil ProFutura Duo-Biotik etapa 2 (6-12 luni lapte de continuare), setarea pe aparat este la fel 5.
Nutricia Aptamil (RO) ProFutura Duo-Biotik 2 5

 

 

De retinut ca in Romania gasim in comert Nutricia Aptamil si nu Aptamil (daca e cumparat din Germania va scrie pe fata cutiei doar Aptamil), laptele praf din Romania este Nutricia Aptamil, pe cutiile de lapte se va regasi mereu aceasta sigla:

 

Mai multe informatii despre Espressorul de Lapte Formula Pro Advanced gasiti aici.

Acest articol a fost scris in ianuarie 2023 si da share experientei noastre de utilizatori de aparat de lapte praf BabyBrezza, experienta de parinte si informatii aflate de la personele ce calibreaza pe aparatul Formula pro Advanced formulele noi aparute in Romania si au scop consultativ / informativ.