Este Formula Pro Advanced compatibil cu formulele HOLLE?

Mai 2023.

Formulele de Lapte Praf HOLLE și Compatibilitatea acestora cu Formula Pro Advanced de la BabyBrezza

În articolul de astăzi, vom vorbi despre formulele de lapte praf de la HOLLE, care dintre acestea sunt compatibile cu aparatul de lapte praf Formula Pro Advanced de la BabyBrezza.

Beneficiile BabyBrezza Formula Pro Advanced

Formula Pro Advanced, succesorul modelului Formula Pro – care nu se mai produce din 2019, este un espressor de lapte praf revoluționar, având o capacitate superioară de a dizolva formulele de lapte praf. Astfel, majoritatea formulelor de lapte praf disponibile pe piața din România pot fi calibrate si se potrivesc cu acest espressor.

Pentru ca acum formulele de lapte praf de pe piata din Romania sunt calibrate local, în cadrul service-ului BabyBrezza din România, noi stim setarile formulelor inainte ca acestea sa fi aparut pe site-ul celor de la BabyBrezza Europa (Franta).

 Cum ne puteți contacta pentru calibrarea formulei de lapte praf

Daca este o formula noua pe piata, aceasta poate fi calibrata de baietii de la BabyBrezaa in cateva zile, sau daca este o formula de lapte praf care nu este calibrata sau ati cumparat-o din alta tara vă recomandăm să ne trimiteți o fotografie a cutiei de lapte praf, pentru a vă confirma setarea formulei pe butonul de pudră. Acest lucru îl puteți face trimițând un mesaj la numărul de WhatsApp 0720.831.688, în zilele lucrătoare între orele 9 și 18, sau prin e-mail la adresa contact@bebenou.ro.

 Setări pentru Formulele de Lapte Praf HOLLE

În continuare, vom prezenta setările pe butonul de pudră pentru formulele de lapte praf HOLLE compatibile cu aparatul Formula Pro Advanced.

Setarea pe aparat pentru formula HOLLE Organic 1 A2 infant este 6:

HOLLE (RO) Organic etapa 1 A2 infant setare 6

 

HOLLE Organic 1 GOAT (lapte de capra – pe cutie aparare o fotografie cu o caprita) are setarea 5 pe butonul de pudra:

EU HOLLE (RO) Organic etapa 1 GOAT  setarea 5

HOLLE Organic de etapa 2 A2 are setarea 5 pe butonul de pudra:

EU HOLLE (RO) Organic etapa 2 A2  setarea 5

 

HOLLE Organic de etapa 3 A2 are setarea la fel 5 pe butonul de pudra Formula Pro Advanced

EU HOLLE (RO) Organic etapa 3 A2 setarea 5

 

HOLLE Organic + DHA etapa 3, setarea pe butonul de pudra este 6

EU HOLLE (RO) Organic + DHA etapa 3 ( de la 10 luni) setarea 6

 

Pentru HOLLE Organic cu DHA LAPTE DE CAPRA de etapa 4, setarea pe aparat este 6
EU HOLLE (RO) Organic + DHA GOAT milk etapa 4 setarea 6

 

Si HOLLE Bio + DHA de etapa 4 Lapte de vaca are tot setarea 6 pe butonul de pudra pe espressor

EU HOLLE (RO) BIO + DHA etapa 4 (de la 12 luni) setarea 6

 

3.-Ghid de Utilizare: Setarea Butonului de Pudră pe Espressorul Formula Pro Advanced:

Întâmpinăm adesea situații în care utilizatorii espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced nu știu cum să seteze corect butonul de pudră. Aceasta poate conduce la dozarea incorectă a laptelui praf și poate crea impresia unei funcționalități deficitare a aparatului. Pentru a evita astfel de situatii, vă prezentăm mai jos instructiunile pentru o setare optimă a butonului de pudră

Butonul de pudră vă permite să ajustați cantitatea de lapte praf în funcție de capacitatea cupei și densitatea formulei de lapte praf.

Cu fiecare rotație a butonului de pudră, de la 1 la 10, capacitatea internă a aparatului (adică cantitatea de pudră) crește astfel încât să se alinieze cu cantitatea specificată în cupa din cutia de lapte praf.

Prin setarea corectă a butonului de pudră, aparatul va fi capabil să dozeze pudra cu o precizie mai mare decât ati putea realiza manual.

Procesul de calibrare pentru noile formule implica efectuarea a 10 teste consecutive cu aparatul și 10 teste manuale, în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe ambalajul produsului.

Se sugerează adesea pe cutiile de lapte praf ca pudra să fie răzuită de marginea cutiei. Însă, această metodă poate conduce la adăugarea de pudră suplimentară, cu o cantitate de 0,6-0,8-1 g, deoarece pudra se comprimă în cupă în timpul răzuirii.

Deși formula de lapte praf preparată manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, aceasta încă se încadrează în toleranța de 1 g la 60 ml specificată pe ambalajul de lapte praf.

Automat, aparatul adaugă o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Este esențial de înțeles că setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea de lapte praf (reprezentată de dimensiunea cupei din interiorul aparatului).

 

Acest articol a fost scris in mai 2023 si da share experientei noastre de utilizatori de aparat de lapte praf BabyBrezza, experienta de parinte si informatii aflate de la persoanele ce calibreaza pe aparatul Formula pro Advanced formulele noi aparute in Romania si au scop consultativ / informativ.

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings