Este Formula de lapte praf HIPP Organic Combiotic 1 compatibila cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Ianuarie 2023. O intrebare frecventa: este compatibila formula de lapte praf HIPP Organic Combiotic 1 cu noul model de Espressor Formula Pro Advanced de la BabyBrezza?

Da, formula este compatibila, ca de altfel toate formulele de la brandul Hipp.

Noul Espressor Formula Pro Advanced  are posibilitatea de calibra local formulele noi aparute, direct de catre Babybrezza Romania (ca mai apoi sa le trimita catre BabyBrezza unde sunt centralizate periodic pe site toate formulele).

 

Puteți verifica direct pe site-ul producătorului la ce număr este setata formula folosită de dvs (selectați Espressorul Formula Pro Advanced, apoi selectați Uniunea Europeana, Brandul folosit, apoi tipul de formulă – alegeți formula generică, vă va afișa apoi stage/vârstă și setarea/la ce număr este configurată formula).

Puteti sa verificati lista de formulele pe site-ul producatorului BabyBrezza, apasand click aici. 

Setezi aparatul pe formula dorită și gata, la orice ora e gata laptele în doar câteva secunde.

Aproape toate cele 700 de formule de pe piață sunt compatibile cu noul espressor (unele pudre, în special cele hipoalergenice, se pot dizolva mai greu și vă fi necesară agitarea biberonului conform indicațiilor de pe cutia formulei de lapte praf).

Pentru ca in ultimul timp sunt multe formule nou aparute / upgrade-uri de formule, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 – Luni – Vineri 9-18 sau pe email contact@bebenou.ro).

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie exact cat aveti cupa in cutie).

Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual. Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face exact cat scrie pe cutie. Tot pe cutia de lapte scrie ca toleranta este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore.

Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Setarea formulei HIPP Organic Combiotic 1 pe butonul de pudra este 4.

HIPP Organic Combiotic 1 4

 

Pentru si mai multe detalii despre Espressorul de lapte praf Formula Pro Advanced, dati click pe link.