Este Formula HIPP Organic Combiotic 1+DHA compatibila cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Martie 2023. Intrebarile din ultima vreme, au fost tot mai frecvente si legate anume de compatibilitatea noii formule de lapte praf de la HIPP Organic Combiotic  +DHA  de etapa 1 cu aparatul de lapte praf Formula Pro Advanced.

Formula este relativ mai noua insa raspunsul este ca da, este compatibila Espressorului Formula Pro Advanced de la BabyBrezza.

Noul model de Espressor Formula Pro Advanced are avantajul de a putea calibra formulele local direct de catre  BabyBrezza Romania,  spre deosebire de vechiul espressor pentru care se trimiteau cutiile de lapte praf catre BabyBrezza Europa (in Franta).

BabyBrezza Europa de obicei centralizeaza toate formulele de lapte praf care apar in Europa si le publica pe site-ul lor,  dati click pe link-ul de mai jos:

Click aici pentru a verifica formulele calibrate.

Setarea pe butonul de pudra este corespondenta cu cupa dvs de lapte din cutie (calibrarea se face in raport de gramajul cupei si de densitatea formulei, dar explicat simplu…cu fiecare apasare pe butonul de pudra de la 1 la 10 mariti cupa la interiorul aparatului astfel incat sa fie exact cat aveti cupa in cutie).

Aparatul, cat timp ati setat corect butonul de pudra, va dozeaza mai exact pudra decat o faceti dvs manual.

Stiu de la baietii de la service care calibreaza formulele noi ca atunci cand urmeaza instructiunile de pe cutie (pe majoritatea scrie „razuiti cupa de marginea cutiei”) ajung pe cantar 0.6-0.8-1 g de pudra in plus, deci manual ii faceti formula putin mai concentrata decat scrie pe cutie, aparatul va face exact cat scrie pe cutie.

Tot pe cutia de lapte scrie ca toleranta este de 1 g la 60 ml, deci e ok si daca ii faceti manual formula, nu se intampla nimic, in loc de 2.5-3 ore va cere probabil de mancare la 3-3.5 ore. Si da, daca selectati 60 de ml… aparatul stie sa dozeze 2 cupe, la 90 de ml da drumul in palnie la 3 cupe, la 120 …4 cupe…si tot asa, la fiecare 30 de ml selectati in plus mai dozeaza inca o cupa.

Setarea pe aparat pentru formula HIPP Organic Combiotic 1 +DHA, este 4:
HIPP Organic Combiotic 1 +DHA 4

 

Pentru mai multe informatii despre Espressorul Formula Pro click aici.

Caracteristici espressor lapte praf:
  • Multifuncțional – ceea ce înseamnă că poți folosi orice tip de biberon, lapte și gradație începând cu 60ml
  • BPA-free – vasul de apă este sigur și fară risc
  • Capac cu blocare de siguranță – laptele nu se împrăștie în afara recipientului
  • Preparare rapidă – ai mereu lapte la îndemână și în 10 secunde ai dat de mâncare copilului iar acesta adoarme mâncând, tu câștigând ore de somn și odihnă
  • Preparare automată – te poți ocupa de alte lucruri în timp ce laptele se prepară singur
  • Butoanele luminează – noaptea vezi butoanele corect pentru preparea laptelui fară accidente din cauza oboselii
  • Control al temperaturii apei – cel mic se bucură rapid de lapte la temperatura ideală
  • Capac detașabil – ceea ce iți oferă o utilitate mai rapidă și eficientă în preparare și curățare
  • Se alege orice dimensiune sau dozare dorită: 60, 90, 120, 150, 180, 210, 240, 270 sau 300 ml.

 

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings