Este formula HIPP Organic Combiotic Metafolin compatibila cu Espressorul Formula Pro Advanced?

Mai 2023

Înțelegem tot mai mult importanța răspunsului constant la întrebările mămicilor cu privire la compatibilitatea formulelor de lapte praf cu espressorul de lapte praf de la BabyBrezza – Formula Pro Advanced.

Articolul de astăzi se va concentra pe formulele de lapte praf de la HIPP Organic Combiotic cu Metafolin, atât pentru etapa 1, cât și pentru etapa 2.

Aceste formule sunt calibrate / testate si sunt compatibile cu aparatul Formula Pro Advanced.

Formula de lapte HIPP Organic Combiotic cu Metafolin de etapa 1 se gaseste pe piata in acest moment in aceste trei variante (pozele de mai jos) iar setarea pe butonul de pudra este 4 la toate 3 formule:
  HIPP     Organic Combiotic Metafolin  etapa 1  setarea 4

 

 

Iar pentru Organic Combiotic Metafolin etapa a 2-a setarea pe butonul de pudra este 6
HIPP  Organic Combiotic Metafolin 2  etapa 2  setarea 6

 

 

De multe ori ne ciocnim si de situatia in care multi dintre utilizatorii espressorului de lapte praf Formula Pro Advanced, nu stiu sa seteze corect butonul de pudra astfel incat aparatul dozeaza incorect laptele iar acestia ajung sa dea vina pe aparat, aveti mai jos instructiunile pentru setarea formulei pe butonul de pudra:

Prin intermediul ajustării butonului de pudră, puteți regla cantitatea de lapte praf în funcție de capacitatea cupei și densitatea formulei.

Asta inseamna ca fiecare apăsare a butonului de pudră de la 1 la 10 va mări capacitatea internă a aparatului (adică cantitatea de pudră) astfel încât să corespundă cu cantitatea din cupa prezentă în cutia de lapte praf.

Daca setarti corect butonului de pudră, aparatul va sti sa dozeze pudra cu o precizie mai mare decât o puteți face manual.

Calibrarea noilor formule se realizează prin efectuarea a 10 teste consecutive cu ajutorul aparatului și 10 teste manuale, în conformitate cu instrucțiunile furnizate pe cutie.

De obicei, pe cutiile de lapte praf se sugerează razuirea cupei de marginea cutiei, însă această metodă poate duce la o adăugare de pudră în plus intr-o cantitate de 0,6-0,8-1 g, deoarece pudra se comprimă în cupă în timpul razuirii.

Chiar dacă formula preparată manual poate fi puțin mai concentrată decât cea indicată pe cutie, aceasta se încadrează în toleranța de 1 g la 60 ml specificată pe cutia de lapte praf.

Automat, aparatul adaugă o cupă suplimentară la fiecare 30 ml în plus.

Setarea butonului de pudră nu este legată de numărul de cupe de măsurare utilizate, ci de cantitatea de lapte praf (reprezentată de dimensiunea cupei din interiorul aparatului).

Acum puteti beneficia de unele dintre cele mai utile aparate pentru prepararea hranei micutului dvs prin comandarea Pachetului Bebe Start – Espressor lapte Formula Pro Advanced + Robot One Step Baby Food Maker Deluxe de la Baby Brezza (click aici)

Acest articol este scris in mai 2023 si are un scop informativ si orientativ, dand share experietei de utilizatori ai aparatului Formula Pro Advanced si a informatiilor aflate in comunicarea cu oameni care calibreaza formule pe aparatul de pudra.

Update Februarie 2024: Producatorul recomanda verificarea setarii pentru fiecare formula pe site-ul lor oficial, astfel:
1. dati click pe fotografia Espressoarelor
2. selectati ca si regiune Europa (A)
3. alegeti brandul formulei (B)
4. selectati tipul de formula (C)

De ceva timp testeaza BabyBrezza Europa formulele si le incarca pe site impreuna cu fotografiile cutiilor de lapte praf + se poate scana codul de bare de pe cutia de lapte praf sau cauta setarea introducand numarul de sub codul de bare si apasand butonul Search):
https://babybrezza.eu/pages/formula-pro-settings
Daca nu sunteti siguri de formula selectata/nu gasiti formula in cautarea dupa codul de bare, va recomandam sa ne trimiteti o fotografie cu cutia de lapte praf si va confirmam setarea pe butonul de pudra (pe whatsapp pe numarul 0720.831.688 – Luni – Vineri 9-18 sau pe email: contact@bebenou.ro).